Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ “ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” ΤΟΥ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ

 


ροντΕβδομάδα κοινωνικού ακτιβισμού για τη ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, είναι αυτή που ακολουθεί. Οι υποψήφιοι και οι εθελοντές του συνδυασμού, θα στείλουν το μήνυμα της κοινωνικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης, έμπρακτα!

Σύσκεψη με τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού “Δράση Πολιτών” είχε ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Αστέριος Ροντούλης, για να δουν από κοινού την πορεία του προεκλογικού αγώνα και να συντονίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Μιλώντας στη συνάντηση ο κ. Ροντούλης, εξέφρασε για μια ακόμη φορά τη βεβαιότητα για τη νίκη στις εκλογές, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη δυναμική νίκης του συνδυασμού και ζήτησε από όλους να κυριαρχήσει ο πολιτικός πολιτισμός μέχρι το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας, μπαίνοντας για μια ακόμη φορά ασπίδα σε όσους υποψηφίους δεχθούν επιθέσεις από αντιπάλους τους.
Στη σύσκεψη μετά από πρόταση του κ. Ροντούλη αποφασίστηκε να είναι η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα εβδομάδα “κοινωνικού ακτιβισμού” για το συνδυασμό, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναπτυχθούν δράσεις που θα αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά που θα έχει η νέα δημοτική αρχή στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης στις δύσκολες ημέρες που ζούμε.
Στο πλαίσιο αυτής της εβδομάδας η Δράση Πολιτών θα διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του ΓΝΛ και η ποσότητα αίματος που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στον αιμοδοτικό σύλλογο “Ελπίδα” του Αμπελώνα.
Επίσης οι γυναίκες του συνδυασμού θα ετοιμάσουν φαγητό το οποίο θα δοθεί στο σύλλογο “Ελπίς” για τα συσσίτια των απόρων.
Τέλος ο συνδυασμός θα προχωρήσει σε συγκέντρωση ρούχων τα οποία θα δοθούν στην κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου για να προωθηθούν σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.

πηγή: Paidis.com

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

   

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ