Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

“Απασφάλισε” και ο Άρης! – Δεν στηρίζει Καμίνη – Πυρά σε Μαξίμου – “Δεν με βοήθησε το κόμμα”



 

samaras-arisΞαφνικό πρόβλημα στη ΝΔ από την έκρηξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο Παραπολιτικά 90,1. Υπονοούμενα ότι "χρησιμοποιήθηκε" - Σφοδρή επίθεση σε Καμίνη: "4 χρόνια δεν έκανε τίποτα για την Αθήνα" - "Συμπάθεια" για Γαβριήλ.

Δυσαρέσκεια για τη μη στήριξή του από το κόμμα εξέφρασε ο Σπηλιωτόπουλος, καταγγέλλοντας πως ο Καμίνης δεν έκανε τίποτα για την Αθήνα και στέλνοντας μήνυμα «συμπάθειας» προς τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ήταν κοινό μυστικό στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία και θέμα χρόνου να σκάσει η «βόμβα».
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, υποψήφιος με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο της Αθήνας, δεν κατάφερε να μπει στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και σήμερα… απασφάλισε.
Ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 άφησε σαφείς αιχμές κατά του στενού κομματικού πυρήνα της ΝΔ, λέγοντας πως αν τον είχε στηρίξει, αυτή τη στιγμή ο συνδυασμός του θα ήταν πρώτος στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Αναφερόμενος στα ποσοστά που πήρε είπε πως είναι ίδια με τα ποσοστά που είχε η ΝΔ πριν κυβερνήσει, σημειώνοντας ότι τώρα ως κυβέρνηση έχει και την αντίστοιχη φθορά.
Το… κερασάκι ωστόσο ήρθε λίγη ώρα αργότερα όταν του έγινε ανοιχτά η ερώτηση αν στηρίζει κάποιον από τους δύο υποψήφιους για τον δήμο της Αθήνας.
Παρά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία επίσημα έχει δηλώσει τη στήριξή της στον νυν δήμαρχο, Γιώργο Καμίνη, ο ίδιος έσπευσε να διαφοροποιήσει τη θέση του λέγοντας ότι ο απερχόμενος δήμαρχος δεν έκανε τίποτα την προηγούμενη τετραετία.
Όσο για τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Ανέφερε ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι ένα νέο παιδί, αλλά του λείπει η εμπειρία.
Είναι σαφές πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μετά από αυτές τις δηλώσεις ξεκινάει πόλεμο με την παράταξη στην οποία ανήκει, χωρίς κανείς να ξέρει πώς θα συνεχιστεί και πού θα σταματήσει.
Το μόνο βέβαιο είναι πως η Νέα Δημοκρατία πλέον έχει έναν ακόμη πονοκέφαλο να διαχειριστεί και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης βρήκε έναν ανέλπιστο σύμμαχο στη μάχη του να κερδίσει τον Δήμο της Αθήνας.

Πηγή: newsbomb.gr

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ