Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Νικήτας: «Η χαμένη ψήφος θα έχει άλλο ονοματεπώνυμο και όχι ‘Νικήτας Κακλαμάνης’»

«Δεν πρόκειται να απαντήσω σε δηλώσεις που χαρακτηρίζονται από αλαζονεία και από πολιτική απρέπεια»

Στον ΒΗΜΑ FM και στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη μίλησε την Πέμπτη 15 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης: 
«Σε δύο-τρεις μέρες θα υπάρχει πράγματι χαμένη ψήφος – γιατί έχω εικόνα – αλλά αυτή δεν θα έχει ονοματεπώνυμο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο Κακλαμάνης θα είναι στο β’ γύρο και στις 25 του μήνα. Θυμηθείτε το αυτό. Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να απαντήσω σε δηλώσεις που χαρακτηρίζονται από αλαζονεία και από πολιτική απρέπεια. Αυτά τα δύο χαρακτηρίζουν ανθρώπους που – γενικότερα μιλάω και όχι για τον κ. Σπηλιωτόπουλο – δεν έχουν δουλέψει ποτέ και περνάνε καλά στη ζωή τους και που έχουν άποψη και αντίληψη ότι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες πρέπει να νιώθουν υποχρεωμένοι που κάποιοι σαν αυτούς τους έκαναν την τιμή να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είναι ένας υποψήφιος της κομματικής ηγεσίας και της νομενκλατούρας που προσπαθούν – θέλω να ελπίζω ματαίως – να σμικρύνουν τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη προκειμένου οι ίδιοι να φαίνονται μεγαλύτεροι.
Θέλω να πιστεύω πως όταν θέλεις να γίνεις δήμαρχος ξεφεύγεις από τα ιδεολογικά και κομματικά σου σύνορα. Το έχω καταφέρει στο δεύτερο και είμαι ο μόνος υποψήφιος που το έχει κάνει μέχρι στιγμής. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έχει βγάλει πρόγραμμα. Είναι ένας υποψήφιος που δεν έχει κυκλοφορήσει πρόγραμμα. Πού είναι γραμμένα αυτά; Έχει διανεμηθεί κανένα πρόγραμμα; Μου θυμίζει λίγο το Ποτάμι, που λέει να το ψηφίσουμε και θα μας πει μετά με ποια ευρω-ομάδα θα πάει. Δεν έχει κυκλοφορήσει πρόγραμμα.»

περισσότερα   

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ