Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Νικήτας: Η κυβέρνηση Καραμανλή παρέδωσε την ανεργία σε μονοψήφιο νούμερο. Αυτό ξέρω εγώ...



Στην εκπομπή "Στον Ενικό" του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε για το αποτέλεσμα των εκλογών και τις προοπτικές της Κεντροδεξιάς.

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει πολιτική, ενώ είπε ότι περίμενε από τον πρωθυπουργό να αναλάβει την ευθύνη του αποτελέσματος των εκλογών.

Υπεραμύνθηκε του έργου της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας 2004 - 2009 λέγοντας ότι: "Η κυβέρνηση Καραμανλή παρέδωσε την ανεργία σε μονοψήφιο νούμερο και είχε τα σπρεντ στις 200 μονάδες. Αυτό ξέρω εγώ"

Για την πορεία της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι η Ν.Δ. πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της Παράταξης, ως το μεγαλύτερο κόμμα αυτή τη στιγμή. "Χρειάζεται να πάει ενωμένη η κεντροδεξιά στις επόμενες εκλογές".

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι: "Μείζον θέμα αυτών των ευρωεκλογών ήταν το πρόβλημα που συνέβη στη Θράκη με τα ποσοστά του μειονοτικού κόμματος. Πρέπει να γίνει εθνική αφύπνιση, να επανασυσταθεί η άτυπη διαπαραταξιακή επιτροπή και να σπεύσουμε πριν είναι αργά"

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE! 
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 6 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα