Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Απαγόρευσαν το σποτάκι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής!

Εντολή της κυβέρνησης: τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν προβάλλουν ούτε επί πληρωμή το σποτ του Φαρμακευτικού Συλλόγου που στρέφεται κατά της κυβέρνησης!

Με μια πρωτοφανή υπουργική απόφαση, απαγορεύεται η μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως πολιτικό, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη γνωστοί ραδιοφωνικοί σταθμοί συμφερόντων, έχουν αρνηθεί να μεταδόσουν τα ραδιοφωνικά σποτάκια των φαρμακοποιών, ενώ επιπλέον η κυβέρνηση, με απόφαση της την Τρίτη, απαγορεύει την ανάρτηση αφίσας στα φαρμακεία εναντίον της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ και όσων τη στηρίζουν στο Κοινοβούλιο.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
«ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
Η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα, σε μία πρωτοφανή πράξη φίμωσης του Δημοκρατικού λόγου, και της ελεύθερης έκφρασης πολιτικών φορέων, συνδικαλιστικών οργανώσεων επιστημονικών κλάδων κ.λ.π.
Απαγορεύει με Υπουργική Απόφαση την μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως πολιτικό και που προφανώς «θα την βλάψει» ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
Αυτή η πρωτοφανής λογοκρισία δεν έχει προηγούμενο σε μία ευνομούμενη Δημοκρατία.
Ο ΦΣΑ καλεί όλα τα κόμματα να πάρουν θέση. Δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι με αυτές τις ενέργειες οι φαρμακοποιοί πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και θα δυναμώσουν τους αγώνες τους. Να είναι σίγουροι οι εμπνευστές – λογοκριτές ότι οι φαρμακοποιοί θα καταδικάσουν και με την ψήφο τους, αυτούς που τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση.
ΓΙΑ ΤΟΝ Φ.Σ.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ
 
Πώς μία αφίσα εκθέτει το πολιτικό σύστημα


Η σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και φαρμακοποιών συνεχιζεται εδώ και ημέρες, με αφορμή αυτή την φορά την περίφημη αφίσα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, η οποία αναμενόταν να κάνει την επίσημη εμφάνισή της χθες, στα 11.000 περίπου φαρμακεία της χώρας αλλά απαγορεύτηκε με υπουργική απόφαση.
Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!Οι φαρμακοποιοί ξεκάθαρα πλέον στοχοποιούν τόσο την σημερινή κυβέρνηση από τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη μέχρι τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Αθαν. Σκορδά, καθώς και μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης όπως ο πρώην υπουργός Υγείας ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, οι οποίοι ασχολήθηκαν συστηματικά και συνέδεσαν το όνομά τους με την διάλυση σε μεγάλο βαθμό της φαρμακευτικής περίθαλψης. Είναι δε πολύ χαρακτηριστική η φωτογραφία στην περίφημη αφίσα, η οποία που δείχνει ένα χέρι το οποίο ρίχνει στο καλάθι των αχρήστων, το ψηφοδέλτιο με τα ονόματα όλων των παραπάνω πολιτικών.
Όπως αποφάσισαν στην Γενική τους Συνέλευση οι φαρμακοποιοί, το διάστημα μέχρι τις εκλογές, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και ο κλάδος θα καταβάλλει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση προς τους πολίτες, ενώ όλα τα φαρμακεία θα λειτουργήσουν ως αντιεκλογικά κέντρα που θα μαυρίσουν στην κυριολεξία τους πολιτικούς.
(πηγή: thepressproject.gr )

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Κυψέλη: Εξαφάνιση ηλικιωμένης - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Κυψέλη. Η Ιφιγένεια Τζάμου, 83 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κυψέλη, στην Αθήνα, το πρ...
    Πριν από 9 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα