Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πως φεύγει το λίπος από την κοιλιά

   

Το λίπος στην κοιλιά, λένε οι ειδικοί, είναι πολύ δύσκολο να φύγει. Γι’ αυτό και παραθέτουν τις αιτίες που ενώ προσπαθείτε, δεν καταφέρνετε να απαλλαγείτε από αυτό.
Οι αιτίες:

Γερνάτε: Όσο μεγαλώνετε, το σώμα σας αλλάζει. Και έτσι άνδρες και γυναίκες βιώνουν μια μείωση του μεταβολικού ρυθμού και του συνόλου των θερμίδων που το σώμα χρειάζεται για να λειτουργήσει κανονικά.

Εκτός αυτού, οι γυναίκες έχουν να αντιμετωπίσουν την εμμηνόπαυση. Στην εμμηνόπαυση, η παραγωγή των οιστρογόνων και της προγεστερόνης επιβραδύνεται. Το ίδιο συμβαίνει και με την τεστοστερόνη, αλλά με πιο αργό ρυθμό. Αυτή η μετατόπιση των ορμονών προκαλεί, ειδικά στις γυναίκες, να κρατήσουν περισσότερο λίπος στην κοιλιά τους.
Κάνετε λάθος τύπο γυμναστικής: Το τρέξιμο και οι αεροβικές ασκήσεις, λένε οι ειδικοί, είναι πολύ καλές για την καρδιά, αλλά δεν θα σας βοηθήσουν τόσο πολύ στην περιοχή της κοιλιάς.
Και τονίζουν ότι χρειάζεστε έναν συνδυασμό ασκήσεων με βάρη και ασκήσεις με υψηλούς παλμούς της καρδιάς. Η προπόνηση δύναμης (βάρη) αυξάνει τη μυϊκή μάζα, η οποία κάνει το σώμα σας να κάψει περισσότερο λίπος.
Καταναλώνετε πολλές επεξεργασμένες τροφές: Τα επεξεργασμένα δημητριακά, όπως το άσπρο ψωμί, τα κράκερ, και τα τσιπς, καθώς και τα επεξεργασμένα σάκχαρα σε ζαχαρούχα ποτά και επιδόρπια θα αυξήσουν τη φλεγμονή στο σώμα σας.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και σε λίγο οι παραλίες θα είναι γεμάτες! Τα λίγα παραπάνω κιλά, πως θα τα κρύψουμε; Δεν ανησυχούμε καθόλου! Η σειρά ΦΥΣΙΩ, για το αδυνάτισμα και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, είναι εδώ! Πρόβλημα στην κοιλιά, στα ψωμάκια, κυτταρίτιδα;
Χρησιμοποιείστε τα 100% Aγνά Φυσικά Σαπούνια και Κηραλοιφές από Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Αιθέρια Έλαια και Βότανα, που η χρήση τους δίνει άμεσα αποτελέσματα! Αδυνατίστε, αποκτήστε σφιχτό κορμί, απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα χρησιμοποιώντας προϊόντα της Φύσης!


 
ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
Για τοπικό αδυνάτισμα
Φυσικό σαπούνι απολέπισης. Ιδανικό για τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Με κόκκους καφέ, φύλλα ελιάς και πίτυρα δημητριακών. Χειροποίητο  Ελληνικό προϊόν. 


ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΦΥΣΙΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Φυσικό σαπούνι με σοκολάτα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Ιδανικό κατά της κυτταρίτιδας και ευεργετικό για τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο δέρμα. Από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ενυδατώνει, τρέφει, οξυγονώνει, αποτοξινώνει, και διατηρεί την υγρασία του δέρματος. Χειροποίητο Ελληνικό προϊόν.

 
 
ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
Με 13 αιθέρια έλαια & 5 καλλυντικά έλαια.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:  Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, JOJOBA,  αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, κανέλας, αρκεύθου & λεμονιού.
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και καθημερινή χρήση. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ (200ml / 6.76 fl oz) 


ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΣΩΜΑΤΟΣ
Με 12 αιθέρια έλαια & 6 καλλυντικά έλαια.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, λάδι ΑΡΓΚΑΝ, αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, γερανιού, αρκεύθου &λεμονιού.
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και καθημερινή χρήση. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ(200ml / 6.76 fl oz)



Τα προϊόντα ΦΥΣΙΩ, διατίθενται ειδικά

για τους αναγνώστες του BLUE FORCE,

σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  6940784526,

 
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ