Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: Η συμμετοχή θα φέρει τη νίκη της Αυτοδιοίκησης!

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος, συμμετέχει στο συνδυασμό της ΜΑΙΡΗΣ ΓΩΓΟΥ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" για τη Λυκόβρυση - Πεύκη.
dimitriadis_akisΟ Άκης Δημητριάδης, νέος οικογενειάρχης, μεγάλωσε στους δρόμους της Λυκόβρυσης και γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης, ενώ ταυτόχρονα, με την ορμή και το όραμα του νέου, αγωνίζεται για την πόλη που ονειρεύεται! 

"Η ημέρα των εκλογών λένε ότι είναι η γιορτή της δημοκρατίας διότι είναι μία μέρα όπου οι πολίτες έχουν την δύναμη και είναι αυτοί που παίρνουν την απόφαση. Επιλέγουν ποιοι θα είναι οι αντιπρόσωποι τους στην λήψη αποφάσεων για τα θέματα της κοινωνίας που ζουν.
Πρέπει όλοι να είμαστε συμμέτοχοι στην εκλογή –απόφαση των αντιπροσώπων μας γιατί η αποχή είναι το ίδιο επιβλαβής με μία λάθος επιλογή υποψηφίου. Η αποχή δίνει την δύναμη σε υποψηφίους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι... με κομματικούς σωλήνες και πελατειακές σχέσεις , που έχουν από πίσω τους ταγμένους στρατούς ψηφοφόρων βγαλμένους από άλλες εποχές.
Σας επισημαίνω μόνο ότι το ποσοστό αποχής πολλές φορές ξεπερνά το 50% , κάτι που σημαίνει ότι το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα σίγουρα θα ήταν διαφορετικό αν οι εκλογείς που αποφάσισαν να απέχουν ,συμμετείχαν . Γιατί πολύ απλά κάποιος που δεν συμμετέχει ή αδιάφορος είναι ( κάτι που βεβαίως του αφαιρεί το δικαίωμα της διαμαρτυρίας στην όποια λάθος απόφαση της «εξουσίας» παρθεί στην πορεία) ή αγανακτισμένος και πικραμένος . Μόνο που ο τρόπος που αποφασίζει να διαμαρτυρηθεί αυτός ο αγανακτισμένος πολίτης , στην ουσία δίνει δύναμη σε αυτόν που εξ αρχής τον έκανε να αγανακτήσει.
18 και 25 Μαΐου πάμε στην κάλπη και επιλέγουμε . Ακόμα και την διαμαρτυρία μας εκεί την δείχνουμε , ΟΧΙ στον καναπέ ΟΧΙ στην παραλία. Γιατί εκτός από μαυρογυαλούρους και λωποδύτες οι οποίοι φταίνε και σίγουρα και χορτάσαμε από δαύτους, ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ και από επαναστάτες του καναπέ και του πληκτρολογίου!!
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ‘Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ."



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ:

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ