Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ": Μεγάλη συγκέντρωση - πρόκριμα για την Κυριακή

Δεν φιλοδοξούμε να ηγηθούμε, αλλά να αποτελέσουμε τον καταλύτη για την σύνθεση, την συναπόφαση!
Με μια ομιλία, που είχε στόχο να παρουσιάσει στους πολυπληθείς δημότες, που γέμισαν το χώρο της δωρεάς Βαρβαρέσου (Λ. Ειρήνης & Πλαστήρα), το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης όπως τον οραματίζεται η Κοινωνία Ενεργών Πολιτών και η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Γώγου, έκλεισε τον προεκλογικό της αγώνα.

Εμφανώς συγκινημένη η Μαρία Γώγου ευχαρίστησε τους υποψηφίους του συνδυασμού της για τον αξιοπρεπή και πολιτισμένο τρόπο που έδωσαν την μάχη των δημοτικών εκλογών, και όλους τους πολίτες που την εμπιστεύτηκαν και την στήριξαν όλο αυτό το διάστημα.
Ευχαρίστησε επίσης και όλους τους πολίτες που την προηγούμενη Κυριακή στήριξαν άλλους συνδυασμούς και τώρα προσβλέπουν στο πρόσωπό της την πραγματοποίηση και των δικών τους προτάσεων και των δικών τους οραμάτων.
Η Μαρία Γώγου έκλεισε την ομιλία της, καταχειροκροτούμενη, λέγοντας ότι, «…Πιστεύουμε ότι όλα αυτά μπορούμε Εμείς  και να τα συντονίσουμε και να τα πετύχουμε. Δεν φιλοδοξούμε να ηγηθούμε, αλλά να αποτελέσουμε τον καταλύτη για την σύνθεση, την συναπόφαση.
Άλλωστε, μια γυναίκα Δήμαρχος με τη μετριοπάθειά της απαλύνει τις παραταξιακές διαφορές. Γιατί ως γυναίκα θέτει την ευτυχία υπεράνω της εξουσίας και τον ανθρωπισμό υπεράνω των πολιτικών και παραταξιακών διαφορών… Ας έχουμε όλες και όλοι στο νου και τη καρδιά μας οκτώ  λέξεις, «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΥΚΗ»

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ