Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«ΧΑΔΙ ΖΩΗΣ» από τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ και τα CURVES!



Μικρογραφία
Ο Εθελοντικός Οργανισμός ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ - SILVER ALERT σε συνεργασία με τα γυμναστήρια Curves ξεκινούν ένα καινούργιο θεσμό, το...«ΧΑΔΙ ΖΩΗΣ»... μια εθελοντική Πανελλαδική αιμοδοσία για τη στήριξη των αναγκών της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ για την Τρίτη Ηλικία
Ξεκινώντας από αυτή τη χρονιά το ΧΑΔΙ ΖΩΗΣ θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο, στο διάστημα από 1η Μαϊου εως 15 Ιουνίου, και οι χώροι αιμοληψίας παραχωρούνται ευγενικά από τα 57 γυμναστήρια Curves στην Ελλάδα και στην Κύπρο.  
Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας-ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ και αφορά όλες και όλους όσους μπορούν να δώσουν λίγο αίμα.

Η διαδικασία είναι απλή: Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να καλέσει στη γραμμή 801 11 71 000 προκειμένου να ενημερωθεί για την διαδρομή των κινητών μονάδων αιμοδοσίας και να δηλώσει και την δική του συμμετοχή!

Όλοι μαζί ας δηλώσουμε παρόν στην συλλογή του πολυτιμότερου δώρου ζωής για τους συνανθρώπους μας !
Δώσε λίγο αίμα, σώζεις μια ζωή !
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τα προγράμματα και τις δράσεις της, καταφέρνει να είναι ο μεγάλος σύμμαχος των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.
Στόχος μας είναι η συνεχής παρουσία στο πλευρό των ηλικιωμένων, με ανάπτυξη και άλλων δράσεων, στη λογική του σεβασμού στην αξιοπρέπειά τους, της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας και της διατήρησής τους ως ενεργών μελών της κοινωνίας μας.

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

  



Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ