Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Θέλετε να χάσετε γρήγορα κιλά; Αυτές είναι οι 10 τροφές που μας βοηθούν να κάψουμε λίπος!


Η θερμοκρασία ανεβαίνει και σε λίγο οι παραλίες θα είναι γεμάτες! Τα λίγα παραπάνω κιλά, πως θα τα κρύψουμε; Αυτές είναι οι 10 τροφές που μας βοηθούν να κάψουμε λίπος!

1.Σολομός
O σολομός και ο τόνος είναι δύο ψάρια πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά. Τα λιπαρά αυτά είναι απαραίτητα για τη διάσπαση του λίπους στο σώμα μας.
2.Κανέλλα
Μελέτες δείχνουν ότι η κανέλα έχει σταθεροποιητική επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αυτό θα μπορούσε να περιορίσει την όρεξη, ιδιαίτερα σε άτομα με διαβήτη τύπου 2. Μπορεί και μεταβολίζει γρήγορα τη ζάχαρη, ενώ μόλις το ¼ κουταλιού του γλυκού την ημέρα είναι αρκετό. Ανακατέψτε την κανέλλα στον καφέ, στο τσάι σας ή στο γιαούρτι σας για να προσθέσετε γλυκύτητα, χωρίς την προσθήκη θερμίδων.
3.Αυγά
Σύμφωνα με μελέτες, η κατανάλωση πρωτεΐνης το πρωί θα «ξεγελάσει» την πείνα σας περισσότερο από ό, τι ένα κουλούρι ή άλλοι υδατάνθρακες. Ένα αυγό έχει μόνο 75 θερμίδες, αλλά περιέχει 7 γραμμάρια πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας μαζί με άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Το σώμα μας καίει περισσότερες θερμίδες αφομοιώνοντας τα αυγά από ό,τι ένα βαρύ πρωινό.
Επίσης, το αυγό περιέχει τη βιταμίνη Β12 που βοηθά στη γρήγορη διάσπαση του λίπους.
4. Στραγγιστό γιαούρτι
Το στραγγιστό γιαούρτι είναι ένα υπέροχο εργαλείο για την απώλεια βάρους χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνες. Η πρωτεΐνη μένει περισσότερο χρόνο στο στομάχι, ενώ ο οργανισμός καίει περισσότερες θερμίδες αφομοιώνοντας πρωτεΐνες σε σχέση με τους υδατάνθρακες.
5.Καυτερές πιπεριές
Οι καυτερές πιπεριές περιέχουν την άγευστη ουσία που ονομάζεται καψαϊκίνη. Έτσι, περιορίζουν την όρεξη και επιταχύνουν το μεταβολισμό ελαφρώς, αλλά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
6.Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι προάγει την απώλεια βάρους και την τόνωση του οργανισμού, ενώ βοηθάει στο κάψιμο του κοιλιακού λίπους. Το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες, ένα είδος φυτοχημικού που μπορεί να επηρεάσει το μεταβολισμό άμεσα. Για μεγαλύτερα όφελη, να πίνετε πράσινο τσάι αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Καλύτερο είναι να πίνετε το τσάι σας ζεστό, γιατί χρειάζεται περισσότερος χρόνος να το καταναλώσετε και επιβραδύνεται η πρόσληψη θερμίδων.
7.Γκρέιπφρουτ
Αν και το γκρέιπφρουτ δεν έχει μαγικές λύσεις για την καύση λίπους, μπορεί να βοηθήσει όσους κάνουν δίαιτα να αισθάνονται πλήρεις με λιγότερες θερμίδες. Αυτό οφείλεται στις άφθονες ποσότητες διαλυτών ινών, οι οποίες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να χωνευτούν. Τρώγοντας μισό γκρέιπφρουτ ή πίνοντας ένα ποτήρι χυμό γκρέιπφρουτ πριν το γεύμα θα νιώσετε χορτάτοι και θα καταναλώσετε λιγότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια του γεύματος.
8. Ξύδι
Αν φάτε τη σαλάτα σας με λάδι και ξίδι θα αποκομίσετε μεγάλο όφελος στην καταπολέμηση του πάχους. Το ξύδι μπορεί βοηθά το σώμα μας να καίει λίπος. Προσφέρει γεμάτη γεύση που μπορεί να κάνει σαλάτα πιο νόστιμη και δεν έχει θερμίδες.
9.Φυστίκια
Οι ξηροί καρποί είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κατευνάσετε την πείνα σας μεταξύ των γευμάτων. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και υγιή λίπη για την καρδιά. Μελέτες δείχνουν ότι τα καρύδια μπορεί να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους και να βελτιώσουν τα επίπεδα χοληστερόλης όταν καταναλώνονται με μέτρο.
10.Καφές
Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά το αγαπημένο σας ρόφημα μπορεί όντως να βοηθήσει τον μεταβολισμό σας να πάρει στροφές και να χάσετε βάρος.   
 
Οι σωστές τροφές, σε συνδυασμό με τα πρωτοποριακά φυσικά προϊόντα ΦΥΣΙΩ, θα μας βοηθήσουν να έχουμε άμεσο αποτέλεσμα! Η σειρά ΦΥΣΙΩ, για το αδυνάτισμα και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, είναι εδώ! Πρόβλημα στην κοιλιά, στα ψωμάκια, κυτταρίτιδα;
Χρησιμοποιείστε τα 100% Aγνά Φυσικά Σαπούνια και Κηραλοιφές από Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Αιθέρια Έλαια και Βότανα, που η χρήση τους δίνει άμεσα αποτελέσματα! Αδυνατίστε, αποκτήστε σφιχτό κορμί, απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα χρησιμοποιώντας προϊόντα της Φύσης!



 
ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
Για τοπικό αδυνάτισμα
Φυσικό σαπούνι απολέπισης. Ιδανικό για τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Με κόκκους καφέ, φύλλα ελιάς και πίτυρα δημητριακών. Χειροποίητο  Ελληνικό προϊόν. 


ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΦΥΣΙΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Φυσικό σαπούνι με σοκολάτα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Ιδανικό κατά της κυτταρίτιδας και ευεργετικό για τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο δέρμα. Από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ενυδατώνει, τρέφει, οξυγονώνει, αποτοξινώνει, και διατηρεί την υγρασία του δέρματος. Χειροποίητο Ελληνικό προϊόν.

 
 
ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
Με 13 αιθέρια έλαια & 5 καλλυντικά έλαια.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:  Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, JOJOBA,  αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, κανέλας, αρκεύθου & λεμονιού.
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και καθημερινή χρήση. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ (200ml / 6.76 fl oz) 


ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΣΩΜΑΤΟΣ
Με 12 αιθέρια έλαια & 6 καλλυντικά έλαια.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, λάδι ΑΡΓΚΑΝ, αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, γερανιού, αρκεύθου &λεμονιού.
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και καθημερινή χρήση. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ(200ml / 6.76 fl oz)


Τα προϊόντα ΦΥΣΙΩ, διατίθενται ειδικά
για τους αναγνώστες του BLUE FORCE,
σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  6940784526,
 
 
 
 
πηγές: faysbook.gr, blueforce

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 11 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα