Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Andrea Boshnjaku




FOUND - BOSHNJAKU
Η περιπέτεια του κου AndreaBoshnjakuέληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Boshnjaku, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 05/06/2014 από την περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε  το πρωί της 05/06/2014  από την περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Ο κ. Boshnjaku, είχε μεταφερθεί εκεί μετά από μικροατύχημα που είχε, για εξετάσεις. Αφού δεν διαπιστώθηκε τραυματισμός, ο ηλικιωμένος  και με δεδομένη την αδυναμία συνεννόησης αφού δεν μιλάει την Ελληνική γλώσσα, οι γιατροί του Ιπποκράτειου του επέτρεψαν να φύγει, χωρίς να αντιληφθούν οτι πάσχει από Άνοια. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την 07/06/2014 ενεργοποίησε το SILVERALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 09/06/2014, κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για την εύρεση του ηλικιωμένου. Ο κ. Boshnjaku μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Γεννηματά”, μετά από νέο μικροατύχημα που είχε. Ο 84χρονος, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του, παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις  και βρίσκεται ξανά κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το SilverAlertHellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  
 
 
Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 210 6917125, 210 6990885
E-mail:pelina-communication@lifelinehellas.gr,  communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ