Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«Σταμάτα να τρως…»


«ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ»,
από τις εκδόσεις «Κέλευθος».

Κυκλοφορεί, από τις εκδόσεις «Κέλευθος», το πρώτο βιβλίο της Ιωάννας-Άννας Λάκα που φέρει τον τίτλο «Σταμάτα να τρως».
 
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου και ώρα 12:00 π.μ.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Δώρα Χρυσικού και Μαριάννα Πολυχρονίδη.
 
Η συγγραφέας επιχειρεί να δώσει, με έναν πρωτότυπο και καυστικό τρόπο, μια απάντηση σε ένα από τα πλέον σύγχρονα διατροφικά προβλήματα του δυτικού κόσμου: αυτό της βουλιμίας και της ανάγκης, κυρίως των νεότερων γυναικών, να μην απομακρυνθούν από τα σωματικά πρότυπα που γέννησε ο υπερ-καταναλωτισμός.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ένα «ζωηρό» βλέμμα παρατηρεί, μέσω της ηρωίδας της, τον κόσμο και παρακολουθεί βήμα βήμα την προσπάθειά της να ξεφύγει από τα δεσμά της… μαμάς και της επιβολής των γευστικών αλλά «δολοφονικών» διατροφικών συνηθειών της.

Απομυθοποιεί όλα τα κόμπλεξ και τις αδυναμίες μιας ραδιοφωνικής παραγωγού που βαδίζει τον δικό της δρόμο προς την Ιθάκη, μέσω ενός ταξιδιού που μετατρέπεται σε ταξίδι αυτογνωσίας.  

Το βιβλίο κυκλοφόρησε από την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2014 σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

 

 

Η παραλία σας περιμένει!

Η παραλία σας περιμένει!
Αδυνατίστε, αποκτήστε σφιχτό κορμί χωρίς κυτταρίτιδα με προϊόντα της φύσης!
 

 
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 6 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα