Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πώς δεν θα σας τσιμπήσει κανένα κουνούπι φέτος το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί με αυτό ήρθαν και τα κουνούπια!
Δείτε πώς θα προστατευθείτε από τα τσιμπήματα και με φυσικό τρόπο, χωρίς να καταφύγετε σε λύσεις αμφιβόλου αποτελέσματος που κοστίζουν πολύ:

Φυτέψτε στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας τα κατάλληλα φυτά!
Δενδρολίβανο, βασιλικός, φασκόμηλο, δυόσμος, λεμονόχορτο, ευκάλυπτος, λεβάντα, σκόρδο, γεράνι, μελισσόχορτο, κρεμμύδια, θυμάρι, καλέντουλα και καλαμίνθη, θα δημιουργήσουν μία προστατευτική περίμετρο που θα κρατήσουν τα κουνούπια μακριά.
Αν δεν έχετε χώρο για φυτά,  μπορείτε να κάψετε οποιαδήποτε από τα παραπάνω αποξηραμένα βότανα.
Χρησιμοποιείστε λάμπες κίτρινου χρώματος στους εξωτερικούς χώρους.
Κουρέψτε το γρασίδι τις πρωινές ώρες.
Ποτίστε τον κήπο ή τις γλάστρες σας το πρωί.
Απομακρύνετε το στάσιμο νερό από όλες τις πιθανές εστίες.

Αποφεύγετε τροφές πλούσιες σε κάλιο
Έχει αποδειχθεί πως το γαλακτικό οξύ που παράγεται μετά την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε κάλιο (π.χ. μπανάνες) έλκει τα κουνούπια.

Αποφεύγετε τα σκούρα ρούχα
Σύμφωνα με έρευνα τα κουνούπια έλκονται από τα σκούρα ρούχα, άρα καλό θα είναι να προτιμάτε τις ανοιχτές αποχρώσεις. Φορέστε ρούχα που να καλύπτουν όσο περισσότερο γίνεται το σώμα σας.

Προστατέψτε τα ακάλυπτα σημεία του σώματος με Φυσική Εντομοαπωθητική Κηραλοιφή ΦΥΣΙΩ.

Η Φυσική Εντομοαπωθητική Κηραλοιφή ΦΥΣΙΩ είναι ιδανική για την προστασία από τα κουνούπια, αλλά και για την αντιμετώπιση ερεθισμών από τσιμπήματα των κουνουπιών και των άλλων εντόμων.
Πρόκειται για 100% Αγνό Φυσικό προϊόν, ενώ είναι κατάλληλη και για παιδιά.
Προσφέρει προστασία που διαρκεί.
Περιέχει 7 αιθέρια Έλαια και είναι πλούσια σε θρεπτικούς, εντομοαπωθητικούς, ενυδατικούς, απαλυντικούς και αντιφλογιστικούς παράγοντες.
Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την πρόληψη, αποφυγή και προστασία από κουνούπια & έντομα και για ερεθισμούς που προκαλούνται από τα τσιμπήματα κουνουπιών & εντόμων, ενώ προσφέρει ταυτόχρονα καλλυντική χρήση.
Συστατικά: Βιολογικό Κερί Μέλισσας, Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Βιολογικό λάδι καρύδας, Καλέντουλα, Αιθέρια έλαια Σιτρονέλλας, Βασιλικού & Λεβάντας.
ΧΡΗΣΗ: Απλώστε ποσότητα στα σημεία του σώματος που θέλετε να προστατεύσετε και κάνετε ελαφρύ μασάζ μέχρι να καλυφθεί η επιφάνεια του δέρματος. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί.
Προστατέψτε ιδιαίτερα καρπούς και αστραγάλους, που είναι τα αγαπημένα σημεία των κουνουπιών. Μια μικρή ποσότητα της Φυσικής Εντομοαπωθητικής Κηραλοιφής ΦΥΣΙΩ σε αυτά τα σημεία θα αποτρέψει την «επιδρομή» των κουνουπιών. Είναι δερματολογικά ελεγμένη, κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ!  6940784526, meditext.ath@gmail.com, bluea1force@yahoo.gr   
 
Ενοχλητικά και επικίνδυνα!


 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ