Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Ηλία Γινόπουλου

 

FOUND - GINOPOULOS
Η περιπέτεια του κου Ηλία Γινόπουλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Γινόπουλος, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 01/07/2014 από τη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε  το πρωί της 01/07/2014  από την οικία του στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια και δεν επέστρεψε. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, το βράδυ της ίδιας ημέρας, ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε μετά από λίγη ώρα, κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για την εύρεση του ηλικιωμένου. Ο κ. Γινόπουλος εντοπίστηκε από πολίτη, να περιπλανάται στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Ο 78χρονος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  
 
 
Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 210 6917125, 210 6990885
E-mail:pelina-communication@lifelinehellas.gr,  communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr
www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf

Η παραλία σας περιμένει!

Η παραλία σας περιμένει!
Αδυνατίστε, αποκτήστε σφιχτό κορμί χωρίς κυτταρίτιδα με προϊόντα της φύσης!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ