Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και ο Κορκίδης!

Παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία ο ΚορκίδηςΠριν από περίπου ένα μήνα ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, της οποίας αποτελεί στέλεχος εδώ και χρόνια.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Βασίλη Κορκίδη.

Σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Κορκίδης ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το κόμμα λόγω της διαφωνίας του με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.
Ο πρόεδρος  της  ΕΣΕΕ Βασίλης  Κορκίδης υπέβαλε την παραίτηση του από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ  και τον Τομέα  Παραγωγικών  Τάξεων  με επιστολή του στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.
«Από πέρυσι είχα  ξεκαθαρίσει ότι θα φύγω αν  συνεχιστούν τέτοιες  πολιτικές στρεβλής  λειτουργίας της αγοράς.  Η  ΕΣΕΕ θα προσφύγει  στο ΣτΕ όταν δημοσιευτεί η υπουργική  απόφαση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις  Κυριακές  από  3 σε 13 περιοχές της χώρας. Δεν  είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να αποτελεί μνημονιακό  προαπατούμενο»  δήλωσε ο  κ.  Κορκίδης  στο  parapolitika.gr.
Να θυμίσουμε, ότι η ΕΣΕΕ, από τότε που εκδηλώθηκε για πρώτη φορά η πρόθεση του Υπουργείου Ανάπτυξης να απελευθερώσει τις Κυριακές, εξέφρασε την κάθετη αντίθεση των μικρομεσαίων και την ευαισθησία του εμπορικού κόσμου της χώρας σχετικά με το θέμα αυτό.



Η παραλία σας περιμένει!

Η παραλία σας περιμένει!
Αδυνατίστε, αποκτήστε σφιχτό κορμί χωρίς κυτταρίτιδα με προϊόντα της φύσης!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Κυψέλη: Εξαφάνιση ηλικιωμένης - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Κυψέλη. Η Ιφιγένεια Τζάμου, 83 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κυψέλη, στην Αθήνα, το πρ...
    Πριν από 8 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα