Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Tips για οργανωμένη βαλίτσα

Και έφτασε η στιγμή των διακοπών και η προετοιμασία του πακεταρίσματος των ρούχων στην βαλίτσα μας. Για αρκετούς ανθρώπους αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, κουραστική και κάποιες φορές δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, με συνέπεια να παίρνουμε περισσότερες βαλίτσες και να μην έχουμε τακτοποιήσει τα ρούχα μας σωστά. Τι πρέπει να κάνουμε για να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την βαλίτσα μας;

  1. Ανάλογα με τον προορισμό μας, κάποιες μέρες πριν, πρέπει να ξεκινήσουμε να καταγράφουμε όλα  όσα χρειάζεται να πάρουμε μαζί μας. Μέρα με τη μέρα όλο και κάτι παραπάνω θα θυμόμαστε.
  2. Επέλεξε βασικά κομμάτια που μπορείς να συνδυάσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους                                                 
  3. Το beauty case είναι καλό να περιέχει μικρά μπουκαλάκια. Δεν χρειάζεται λόγου χάρη να πάρετε τη μεγάλη συσκευασία σαμπουάν, επιλέξτε τη συσκευασία ταξιδιού ή την πιο μικρή που κυκλοφορεί στο εμπόριο.
  4. Όταν πακετάρετε τα ρούχα σας,  ένας καλός και δοκιμασμένος τρόπος είναι να ρολάρετε τα ρούχα σας, γιατί έτσι δεν πιάνουν τόσο χώρο στη βαλίτσα και δεν τσαλακώνονται εύκολα     
                                      
  5. Τις σαγιονάρες και τα σανδάλια και εν γένει τα παπούτσια, που καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και προσοχή δεν τα έχετε συσκευάσει ανά ζευγάρι αλλά ένα ένα,  τα αφήνετε στο τέλος, για να γεμίσετε τα πλαϊνά της βαλίτσας, που συνήθως μένουν ανεκμετάλλευτα, όπως και κενά ανάμεσα στα ρούχα.
  6. Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη χειραποσκευή σας. Φροντίστε να μην περιέχει καθόλου καλλυντικά, αντηλιακά ή άλλα υγρά.
  7. Τυλίξτε ό,τι εύθραυστο και υγρό σε σακουλάκια, αν δε θέλετε να γεμίσουν τα ρούχα σας με αφρόλουτρο!
  8. Η σειρά τοποθέτησης των ρούχων είναι: φανέλες στο κάτω μέρος για τους άντρες, μπλουζάκια για τις γυναίκες, στη συνέχεια φορέματα και μετά τα παντελόνια. Τα εσώρουχα και οι κάλτσες σας πρέπει πάντα να βρίσκονται σε μια ξεχωριστή θέση της βαλίτσας σας.
Προσοχή
  1. Μην φύγετε από το σπίτι χωρίς: Φορτιστή κινητού, ταυτότητα/ Διαβατήριο, φάρμακα που θα χρειαστείτε. Μην ξεχάσετε την φυσική εντομοαπωθητική κηραλοιφή, της ΦΥΣΙΩ. Με βιολογικά υλικά και 7 αιθέρια έλαια, ασφαλής και για τα παιδιά, προσφέρει προστασία που διαρκεί! (Βιολογικό κερί μέλισσας, Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, καλέντουλα, αιθέρια έλαια σιτρονέλας, βασιλικού & λεβάντας.) Συνδυασμός κορυφαίων συστατικών της φύσης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην απώθηση των ενοχλητικών εντόμων, με ταυτόχρονη καλλυντική περιποίηση! Είναι πλούσια σε θρεπτικούς, ενυδατικούς, απαλυντικούς και αντιφλογιστικούς παράγοντες. Ιδιαίτερα αποτελεσματική στην απώθηση των κουνουπιών.  Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια. Κατάλληλη και για παιδιά. Προστασία που διαρκεί. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ
  2. Δεν μεταφέρουμε πολύτιμα αντικείμενα και επίσημα έγγραφα μέσα στις βαλίτσες μας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.
Καλό σας ταξίδι!

πηγή

Η παραλία σας περιμένει!

Η παραλία σας περιμένει!
Αδυνατίστε, αποκτήστε σφιχτό κορμί χωρίς κυτταρίτιδα με προϊόντα της φύσης!
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ