Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Σώος βρέθηκε ο κ. Τριαντάφυλλος Στάμου, χάρη στο SILVER ALERT!

FOUND - STAMOU

Η περιπέτεια του κου Τριαντάφυλλου Στάμου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ Στάμου, ο οποίος εξαφανίσθηκε στις 06/09/2014 από το σταθμό του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 68χρονος χάθηκε την 06/09/2014, ενώ περίμενε το Μετρό με τη σύζυγό του, στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.
Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, 07/09/2014, κλήση για την ανεύρεσή του. Ο 68χρονος εντοπίσθηκε από γυναίκα, που είχε δει το SILVER ALERT, στα σκαλιά της πολυκατοικίας της. Η πολίτης ειδοποίησε την Κοινωνική Υπηρεσία της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ. Ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και οι συγγενείς του, και ο ηλικιωμένος επέστρεψε σώος στην οικογένειά του!
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο. 

Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ!Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ