Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Η ΟΝΝΕΔ θα τιμήσει τους πρώην προέδρους της για τα 40 χρόνια της. Ε, όχι και όλους!..

Φαίνεται ότι η σημερινή ηγεσία της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, δεν εννοεί ΟΛΟΥΣ τους πρώην προέδρους της Οργάνωσης και δεν "αναγνωρίζει" ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ πρόσφεραν στην ΟΝΝΕΔ!
 
Με αφορμή τα 40 χρόνια από την Ίδρυσή της, η Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, οργανώνει επετειακή εκδήλωση με τίτλο: 40 χρόνια ΟΝΝΕΔ | 40 χρόνια μπροστά από την εποχή της.

 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη.
Παρών θα είναι και θα απευθύνει χαιρετισμό, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.
 
Στην εκδήλωση "θα τιμηθούν οι πρώην Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους στην Οργάνωση", όπως μας ενημερώνει το λιτό Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την ΟΝΝΕΔ.
Ωστόσο, φαίνεται ότι η σημερινή ηγεσία της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, δεν εννοεί ΟΛΟΥΣ τους πρώην προέδρους της Οργάνωσης και δεν "αναγνωρίζει" ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ πρόσφεραν στην ΟΝΝΕΔ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του BLUE FORCE, τουλάχιστον ένας πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ όχι μόνο δεν έχει προσκληθεί, αλλά δεν ξέρει ούτε που και πότε θα γίνει η εκδήλωση! Μαντέψτε ποιος!
 
Αναρωτιόμαστε αν η σημερινή ηγεσία της σημερινής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και η αντίστοιχη της ΟΝΝΕΔ, έχουν την πρόθεση να διαγράψουν κομμάτια από την Ιστορία της Οργάνωσης και από που αντλούν αυτό το δικαίωμα. Και μάλιστα κομμάτια Ιστορίας σε πέτρινα χρόνια για την Οργάνωση και για τον τόπο, όταν οι αγώνες για να κρατηθεί ψηλά η σημαία της Παράταξης είχαν κόστος και όχι κέρδος, όταν η ΟΝΝΕΔ ήταν όντως "40 χρόνια μπροστά από την εποχή της",  όταν την ΟΝΝΕΔ απάρτιζαν ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και όχι απλά "μέλη"...
 
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ:

 

40 χρόνια ΟΝΝΕΔ | 40 χρόνια μπροστά από την εποχή της


 
Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

 
Με αφορμή τα 40 χρόνια από την Ίδρυση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί επετειακή εκδήλωση την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

Πριν την έναρξη των κεντρικών ομιλιών, οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με παλιά και να γνωρίσουν νέα στελέχη, σε μια «επανένωση» των γενεών. Παράλληλα, στον προθάλαμο της αίθουσας θα υπάρχει έκθεση που θα αποτυπώνει την πορεία της ΟΝΝΕΔ στο χρόνο, με αρχειακό υλικό από όλες τις ιστορικές περιόδους της. Ακόμα, θα διανεμηθεί  επετειακή έκδοση της ιστορικής εφημερίδας «Δημοκρατική Πρωτοπορία».

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι πρώην Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους στην Οργάνωση.

Δείτε μια περιήγηση στην ιστορία της Οργάνωσης στην ιστοσελίδα istoria.onned.gr και πείτε μας, τι σημαίνει ΟΝΝΕΔ για εσάς.


 
Από το Γραφείο Τύπου.
 

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!


 
 

 
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 4 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα