Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Ανδρέα Καλτσανά

 

FOUND - KALTSANAS
Η περιπέτεια του κου Ανδρέα Καλτσανα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Ο κ Καλτσανάς, ο οποίος εξαφανίσθηκε στις 05/10/2014 από την Καλλιθέα Αττικής, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 65χρονος χάθηκε την 05/10/2014, όταν έφυγε από τον ξενώνα όπου φιλοξενούνταν, στην Καλλιθέα, για να πάει στην τράπεζα.  Έχασε τον προσανατολισμό του και έκτοτε αγνοούνταν.

Την 10/10/2014, η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ,
μετά από παράκληση των οικείων του και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.
Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, τη νύχτα της 12/10/2014, κλήση για την ανεύρεσή του. Ο 65χρονος εντοπίσθηκε από περιπολικό, περιφερόμενος σε ένα πάρκο στην περιοχή  των Αγίων Αναργύρων. Ο κος Καλτσανάς  επέστρεψε σώος κοντά στους δικούς του ανθρώπους, δίνοντας τέλος στην αγωνία όλων μας!
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.



Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ!http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf

 Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ