Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ψαριανός: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει περισσότερα!


psarianos2

(αναδημοσίευση από το 7ΗΜΕΡΕΣ)

Στην αποκάλυψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρηματίζει βουλευτές με σκοπό να μην ψηφίσουν "ναι" στην Προεδρική εκλογή προχώρησε ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στο ρ/σ Βήμα Fm.

Καμπάνια
Κληθείς να σχολιάσει την θέση του έτερου ανεξάρτητου βουλευτή Π. Τατσόπουλου για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Γρ. Ψαριανός τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “δίνει περισσότερα” για να μην ψηφίσουν οι βουλευτές στην προεδρική εκλογή, ενώ ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι περιμένει να δει την κυβερνητική πρόταση για τον αντικαταστάτη του Κ. Παπούλια για να αποφασίσει αν θα ψηφίσει “ναι” ή “όχι” στην κρίσιμη εκλογή.
“O Τατσόπουλος τα λέει αυτά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει περισσότερα, αν οι άλλοι δίνουν 100.000 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει 200.000 ευρώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας στο Βήμα Fm, ενώ χαρακτήρισε “ντροπή” τη στάση του “Κωνσταντόπουλου που έχει την κόρη του στη βουλή” να μιλά για αργυρώνητους βουλευτές γιατί η λογική τους δε σημαίνει ότι είναι και λογική όλων.
“Να μην κρίνουν εξ ιδίων”, τόνισε ο Γρ. Ψαριανός.
Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Τατσόπουλος έχει δηλώσει ότι θα ακολουθήσει τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ στην Προεδρική εκλογή λόγω ηθικής υποχρέωσης καθώς έχει εκλεγεί βουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και για να μη θεωρηθεί ότι “τα παίρνει”, στον απόηχο της υπόθεσης του κουμπαρά.

πηγή:  7imeres.gr

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ