Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε σώα!



Η περιπέτεια της κας Δωροθέας Κυριακίδου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Κυριακίδου, είναι καλά στην υγεία της και η οικογένειά της ανακουφίστηκε!. 

Συγκεκριμένα, η 76χρονη χάθηκε το μεσημέρι της 12/11/2014, από το σπίτι της στον Κολωνό, όταν βγήκε για να κατεβάσει τα σκουπίδια και δεν επέστρεψε. 
Το βράδυ της ίδιας μέρας, η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση της οικογένειάς του και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.


 Καμπάνια
Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του Συναγερμού, κλήση για την ανεύρεση της ηλικιωμένης. Η αναζητούμενη βρέθηκε από δύο πολίτες, να περιπλανάται στην περιοχή του Περισσού. Ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και οι συγγενείς της και η κα Δωροθέα επέστρεψε στην οικογένειά της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε σώα και η αγωνία όλων μας, έληξε!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202



Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ