Α΄ΑΘΗΝΑΣ (4) ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ (7) ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (66) ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (178) ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ (3) ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ (3) ΑΡΘΡΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ (143) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ (16) ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ (144) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (3) ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (6) ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ (30) ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (64) ΔΗΜΟΣ ΑΙΔΗΨΟΥ (3) ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (2) ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (1) ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ (6) ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ (4) ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (1) ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (5) ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (38) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (36) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ (3) ΔΙΕΘΝΗ (37) ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ (29) ΕΘΙΜΑ (3) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (49) ΕΙΔΗΣΕΙΣ (1687) ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (197) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (57) ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 (23) ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 (7) ΕΠΙΣΤΗΜΗ (68) ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ (20) ΕΡΕΥΝΕΣ (17) ΘΕΑΤΡΟ (4) ΘΕΜΑ (41) ΙΣΤΟΡΙΑ (48) ΚΑΙΡΟΣ (23) ΚΗΠΟΣ (9) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (1746) ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ (280) ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ... (1) ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ (40) ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (42) ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ... (17) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ (11) ΜΟΥΣΙΚΗ (9) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (13) ΝΔ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 2015 (26) ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ! (14) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (167) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (26) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (28) ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ (3) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (14) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (828) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (42) ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ (67) ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ (67) ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ (1) ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (98) ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (53) ΣΥΝΤΑΓΕΣ (17) ΣΧΟΛΕΙΟ (61) ΤΕΧΝΗ (3) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (1) ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (13) ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ (268) ΥΓΕΙΑ (411) ΦΙΛΟΖΩΟΙ (1) ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ (46) ΦΥΣΗ (37) ΦΥΣΙΩ (14) ΧΟΡΟΣ (4) ΧΡΗΣΙΜΑ (342) OIKONOMIA (196) RADIO (95) SILVER ALERT (653) TKD (93) TV (196)
ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ
με ένα απλό ''ΚΛΙΚ'' στις
προβαλλόμενες διαφημίσεις της GOOGLE.

Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Μοντάζ, Κολάζ και επεξεργασία στο βίντεο από το περίπτερο στα Εξάρχεια

image(αναδημοσίευση από  nantiareport )

Επεξεργασία και παραποίηση του βιντεοληπτικού υλικού, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, για επεισόδιο στο περίπτερο των Εξαρχείων, με προσωπικό των ΜΑΤ και τους «διαχειριστές» περιπτέρου, οπως αποτυπώνεται στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
 
Καμπάνια
  Προϊόν επεξεργασίας μοντάζ και κολάζ συρραφής διαπιστώνεται για το ιδιωτικό βιντεοληπτικο υλικό, στο επεισόδιο με μέλη διμοιρίας των ΜΑΤ και τους προσωρινούς «διαχειριστές»-οπως προέκυψε- περιπτέρου στα Εξάρχεια.
Από την ανάλυση και επεξεργασία του υλικού, στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, το πόρισμα της οποιας έχει αποσταλεί προς τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, Υπηρεσίας που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώνεται ότι δεν πρόκειται για πρωτογενές υλικό (Master) αλλά για επεξεργασμένο υλικό, προϊόν μοντάζ.
Η έκθεση διαπιστώνει οτι το συγκεκριμένο βιντεοληπτικο υλικό έχει υποστεί επεξεργασία- «κοπές» (cut) καταγραφής υλικού, συντμήσεις αποτύπωσης στο βιντεοληπτικο υλικό (cut to cut), χρονική «υστέρηση» των καταγεγραμμένων γεγονότων, και μοντάζ στιγμιοτύπων και εικόνων, με χρονική απόκλιση των καταγεγραμμένων γεγονότων σε σχέση με την εξέλιξή τους σε πραγματικό χρόνο.
Από την εξέταση του υλικού, διαπιστώνεται ότι το βιντεοληπτικο υλικό, δεν εμφανιζει χρονική αλληλουχία σε προγενέστερο χρόνο αλλά ούτε και μεταγενεστερο χρόνο από τη στιγμή έντασης η οποία εμφανίζεται να έχει αποτυπωθεί.
Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!Υστερα απο την εξεταση του βιντεοληπτικού υλικού και φωτογραφικές αποτυπώσεις, εξετάστηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί η αυθεντικότητα του υλικού, συντάχθηκε το πόρισμα προς το Εσωτερικών Υποθέσεων. Ο φακελος της δικογταγιας περιλαμβάνει περισσότερες από 30 καταθέσεις των άμεσα και εμένα εμπλεκομένων ο οποίος και θα διαβιβαστεί με την ολοκληρωση της προανάκρισης, στην Εισαγγελία για τις προβλεπόμενες δικονομικές ενέργειες.
Στο φάκελο, περιλαμβάνονται και τα ονόματα των δυο νεαρων οι οποιοι εμφανίστηκαν ως προσωρινοί «διαχειριστές» του περιπτέρου, οι οποίοι αν και αναζητήθηκε δεν εντοπίσθηκαν. Πρόκειται για νεαρό προσκείμενο στον αντιεξουσιαστικό χώρο, σερβιτόρο στο V*ox καθώς και άτομο το οποιο έχει απασχολήσει στο παρελθόν σε επεισόδια από άτομα του «χώρου», καθώς και της free Lancer εικονοληπτη η οποία δήλωνε ότι είχε τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του βιντεοληπτικού υλικού. Στα άτομα θα έχουν αποσταλεί νόμιμες κλητεύσεις προκειμένου να παρουσιαστούν να καταθέσουν τη δική τους εκδοχή, ωστόσο δεν μετέβησαν στην αρμόδια υπηρεσία. Αναμένεται να επαναληφθεί η αποστολή των κλητεύσεων τουλάχιστον τρεις φορές, στην περίπτωση που τα τρία άτομα δεν ανταποκριθούν θα διαβιβαστεί στις Δικαστικές Αρχές, με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, να κρίνει και να αποφασισει τις ακόλουθες δικονομικές ενέργειες.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport
Καμπάνια
Δημοσίευση σχολίου