Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Παράνομη πρόσληψη στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού καταγγέλλει η Ουρανία Παπανδρέου

΄΄ΤΟΠΟ ΣΤΑ........ ΝΙΑΤΑ΄΄
Παράνομη πρόσληψη "ειδικού συνεργάτη" στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού καταγγέλλει η κα Ουρανία Παπανδρέου, επικεφαλής του συνδυασμού "ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ".
Η κα Παπανδρέου, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, τονίζει χαρακτηριστικά: "Η δήμαρχος, παραβιάζοντας τον νόμο, αποκλείει σκανδαλωδώς υπέρ του εκλεκτού της νέους υποψήφιους και σχετικούς με τα αντικείμενα επιστήμονες, αγνοώντας συγχρόνως και τα εκ΄ του νόμου θεσμοθετημένα όργανα, που λειτουργούν στο Δήμο για τους σκοπούς αυτούς."   

Το δελτίο τύπου:
"Ανερυθρίαστα, συνεχίζει η δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού να εξαργυρώνει τα προεκλογικά της γραμμάτια, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και των συμφερόντων  του δήμου, όπως αποδεικνύει η νέα πρόσληψη του Βλαχοστέργιου Κωνσταντίνου του Αθανασίου ως «ειδικού συνεργάτη» σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού και αθλητισμού με ετήσια αποζημίωση  18.500 ε.              Ο Βλαχοστέργιος Κωνσταντίνος είναι συνταξιούχος  ΙΚΑ, εταιρείας παγωτών και στερείται τα εκ’ του νόμου προβλεπόμενα  ουσιαστικά προσόντα, με μόνο επιβεβαιωμένο προσόν ότι είναι αποτυχών υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της δημάρχου. 
Η δήμαρχος, παραβιάζοντας τον νόμο, αποκλείει σκανδαλωδώς υπέρ του εκλεκτού της νέους υποψήφιους και σχετικούς με τα αντικείμενα επιστήμονες, αγνοώντας συγχρόνως και τα εκ΄ του νόμου θεσμοθετημένα όργανα, που λειτουργούν στο Δήμο για τους σκοπούς αυτούς.                                                                            
                                                                    Μέτωπο Αναγέννησης
                                                                            Ουρανία Παπανδρέου"

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώα η 83χρονη - Η περιπέτεια της κας Ιφιγένειας Τζάμου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Συγκεκριμένα, η Ιφιγένεια Τζάμ...
    Πριν από 2 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα