Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ληστής έστησε καρτέρι σε ηλικιωμένη και την ξυλοκόπησε


Αξέχαστη θα μείνει η κυριακάτικη νυχτερινή έξοδος στην Πάτρα για μια ηλικιωμένη γυναίκα, αφού μόλις επέστρεψε στο σπίτι της έπεσε σε ενέδρα την οποία είχε στήσει ένας άγνωστος κακοποιός, ο οποίος της επιτέθηκε και την ξυλοκόπησε άγρια για να αρπάξει την τσάντα της!
Καμπάνια

Η 76χρονη πάρκαρε το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της στην περιοχή Κάτω Συχαινά, αλλά μόλις βγήκε ο άγνωστος που καραδοκούσε μέσα στο σκοτάδι όρμησε κατά πάνω της και την χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα! Η άτυχη ηλικιωμένη έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στο αριστερό χέρι και πόδι.
Ο κακοποιός βρήκε ευκαιρία να αρπάξει την τσάντα της που είχε μέσα 250 ευρώ, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια αξίας 300 ευρώ, ένα κινητό και κάρτες ανάληψης διαφόρων τραπεζών και να το βάλει στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε από οικείους της στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και κατήγγειλε τη ληστεία στην Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τον δράστη χωρίς όμως αποτέλεσμα, ακόμη.

πηγή: PressGr.net

όνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!  
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ