Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ένα ακόμα βραβείο για την Αγγελική Νικολούλη


Το 23ο στη σειρά για τη δημοσιογράφο, στην 20χρονη πορεία της στο "Τούνελ"!

Τιμητική διάκριση στην Αγγελική Νικολούλη απένειμαν οι Απόστρατοι Αξιωματικοί της Αστυνομίας Πόλεων, στην επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλήνιας Ένωσης τους.

 Η δημοσιογράφος, πρώτη γυναίκα αστυνομική ρεπόρτερ, τιμήθηκε για τη μακρά θητεία της στο αστυνομικό και κοινωνικό ρεπορτάζ και για τη δημοσιογραφική της έρευνα στο χώρο του εγκλήματος.


 Καμπάνια

Βράβευσαν την ΑγγελικήΗ βράβευση πραγματοποιήθηκε σε μία σεμνή τελετή το πρωί της Τρίτης 11 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Αμαλία», παρουσία πρώην Αρχηγών, Στρατηγών και Ανώτατων Αξιωματικών που για χρόνια στελέχωναν την ΕΛ.ΑΣ.
Φανερά συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη μίλησε κατά την διάρκεια της απονομής, για τα πρώτα βήματα της καριέρας της. Είπε χαρακτηριστικά: «Έζησα την Αστυνομία Πόλεων σαν νεαρή αστυνομική ρεπόρτερ και την ίδρυση του Τμήματος Ερευνητών, το σημερινό Ανθρωποκτονιών. Αυτό που κράτησα από εσάς και που καλλιέργησε τη δική μου γνώση στη δουλειά μου, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζατε το έγκλημα. Το πώς μετατρέπατε τις ενδείξεις σε αποδείξεις εκείνα τα δύσκολα ερευνητικά χρόνια, που δεν υπήρχαν τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε σήμερα. Με ορθή σκέψη, μεθοδικότητα, επιμονή και 24ωρα σκληρής δουλειάς, ώστε να μη μείνει καμία υπόθεση ανεξιχνίαστη
Η δημοσιογράφος ευχαρίστησε την Πανελλήνια Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων για την τιμή που της έκανε και ευχήθηκε οι νεότεροι αστυνομικοί να βαδίζουν στα χνάρια των παλιών.
Το βραβείο αυτό είναι το 23ο στη σειρά για τη δημοσιογράφο, στην 20χρονη πορεία της στο "Τούνελ".


Η Ένωση τίμησε ακόμα για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, τον αρχαιότερο εν ζωή Αρχηγό της Αστυνομίας Πόλεων κ. Βασίλειο Τζαβέλα, τον αρχαιότερο πρόεδρο της Ένωσης, Επίτιμο Αρχηγό της Αστυνομίας Πόλεων κ. Κων/νο Λεμονή, τον Διευθυντή της Υγειονομικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Υποστράτηγο κ. Πλάτωνα Ζαφείρη και την προϊσταμένη εθελοντικής αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», κ. Ευσταθία Κατοίκου.



πηγή

 

 

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ