Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε σώα η κα Αμαλία Φωτοπούλου – Γκότση!

FOUND - FOTOPOULOU

Η περιπέτεια της κας Αμαλίας Φωτοπούλου – Γκότση έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Αμαλία, βρίσκεται πλέον κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Βοηθάμε με την ψήφο μας  το SILVER ALERT!

Συγκεκριμένα, η 73χρονη χάθηκε την 08/12/2014, όταν το μεσημέρι έφυγε από το σπίτι της στο Γκύζη, για να επισκεφθεί συγγενικό της πρόσωπο.  Η κα Αμαλία, επρόκειτο να χρησιμοποιήσει συγκοινωνία, ωστόσο έκτοτε χάθηκε.
Καμπάνια




Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το απόγευμα της 10/12/2014, κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε από περαστική πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT, περιπλανώμενη στο Άλσος πίσω από τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, στην Αγία Παρασκευή. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς, οι οποίοι μετέφεραν την 73χρονη σε νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις. Παρά την ταλαιπωρία, η κα Αμαλία είναι καλά στην υγεία της και έχει και πάλι κοντά της την οικογένειά της. Η αγωνία όλων μας, έληξε!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  



Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ!Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ