Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε σώος, πεντακόσια μέτρα από το σπίτι του!



FOUND - BOURNOUS 
Η περιπέτεια του κου Δημητρίου Μπουρνούς έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Μπουρνούς, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 28/11/2014 από την Κάρυστο Ευβοίας, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 81χρονος χάθηκε το πρωί της 28/11/2014, όταν βγήκε από το σπίτι του, στην Παλαιά Χώρα Καρύστου, πριν ξυπνήσουν οι δικοί του. Έκτοτε, αναζητούνταν.

Καμπάνια

Την 01/12/2014, η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το πρωί της 02/12/2014, κλήση για την ανεύρεσή του. Ο 81χρονος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος, στην αυλή γειτονικού σπιτιού, πεντακόσια μέτρα μακριά από το δικό του! Ο ηλικιωμένος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, καθώς ήταν ταλαιπωρημένος από την πολυήμερα περιπλάνηση.
Ο κος Δημήτρης, έχει και πάλι κοντά του τους δικούς του ανθρώπους και η αγωνία όλων μας έληξε!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  



Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 4 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα