Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Εκδηλώσεις των Τριτέκνων της Αττικής για τα παιδιά των Τριτέκνων




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006 
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676 – Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ
210 9524869,  6949 592286, 6932 737 726, 6932 737 727
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr, fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.g
r
 
Για μια ακόμη χρονιά, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά των Τριτέκνων. 

 
Παρά την οικονομική κρίση, ο Σύλλογος προσπαθεί να προσφέρει και φέτος στους Τρίτεκνους και στα παιδιά τους μέρες χαράς, γιορτής και αγάπης, που θα κρατήσουν ζωντανή την ελπίδα της Ελληνικής Οικογένειας για το αύριο, μέσα από την αλληλεγγύη και την αλληλοστήριξη.
 
Τη στιγμή που η χώρα και ο λαός της βιώνει την οικονομική και κοινωνική κρίση και μια πρωτοφανή κρίση θεσμών, οι εθελοντές του Συλλόγου πιστεύουν ο τελευταίος υγιής θεσμός της Ελληνικής Κοινωνίας, η Ελληνική Οικογένεια, μπορεί να βρει τη δύναμη να μείνει όρθιος, να κρατήσει όρθιο το Έθνος, να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα για το αύριο των Ελλήνων!
 
Το κάλεσμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ, αφορά όλους τους Έλληνες! Η αλληλεγγύη, η στήριξη στο θεσμό της οικογένειας, Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ μας, είναι το μεγαλύτερο όπλο για την αντιμετώπιση του ακήρυχτου πολέμου κατά της χώρας μας και του λαού της!
 
Τώρα είναι η ώρα ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, να δώσουμε κουράγιο ο ένας στον άλλο, να χαρούμε μαζί μέσα από τη χαρά των παιδιών μας και να δούμε το μέλλον αισιόδοξα μέσα από τα μάτια τους! Αυτά τα μάτια πρέπει με κάθε τρόπο να κρατήσουν το φως, τη σπίθα, το χαμόγελο. Αυτός είναι και φέτος ο σκοπός του  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ, που με την ευκαιρία του ερχομού της νέας χρονιάς, διοργανώνει   Παιδική Εκδήλωση για τα παιδιά των μελών του, Τιμά την Τρίτεκνη μητέρα,   Βραβεύει τα παιδιά Τριτέκνων οικογενειών, ενώ διοργανώνει εκδηλώσεις για τους εφήβους και για τα "πρωτάκια" του δημοτικού.
 
Οι Εθελοντές του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ, αφού έδωσαν όλο τους τον εαυτό για να υλοποιήσουν τις διανομές φρούτων που εξασφάλισε ο Σύλλογος για τις Τρίτεκνες οικογένειες, συνεχίζουν την  προσπάθεια και χρειάζονται τη στήριξη ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Απευθυνθείτε στο Σύλλογο για να προσφέρετε την όποια βοήθεια και στήριξη μπορεί ο καθένας από εμάς. Ας σηκωθούμε από τον καναπέ μας, ας ξεκολλήσουμε από το πληκτρολόγιο, γιατί η πραγματική ζωή, η πραγματική κοινωνία, η πραγματική προσπάθεια γίνεται εκεί έξω και όχι στα Facebook, στα Twitter και στα portals...

 
Ας προσφέρουμε στα παιδιά μας, επιτέλους, μέσα από μια πραγματική προσπάθεια ζωής... Η άποψη, η ενημέρωση, ο σχολιασμός, είναι πάντα χρήσιμα, αλλά στο πιάτο ΔΕΝ μπαίνουν...
 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

   

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ