Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ της κας Φωτεινής Γκιάτα

FOUND GIATA (S.A. 28-12-2014)

Η περιπέτεια της κας Φωτεινής Γκιάτα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Γκιάτα, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα. 

Συγκεκριμένα, η 70χρονη χάθηκε την 27/12/2014, μετά από μια βόλτα στο Μοναστηράκι με την οικογένειά της.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.

 Καμπάνια

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το βράδυ της 29/12/2014 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη στην περιοχή των Πετραλώνων από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Η ηλικιωμένη οδηγήθηκε σε νοσοκομείο, αφού δήλωσε πως δεν αισθανόταν καλά. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Η κα Φωτεινή είναι καλά και  επέστρεψε στην οικογένειά της.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  



Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ!Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ