Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Η κυτταρίτιδα και πώς θα γλυτώσετε απ' αυτή

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, Απλά,kyttaritida, aplaΗ κυτταρίτιδα είναι η τροποποίηση της επιφάνειας του σώματος σε διάφορα σημεία, κατά την οποία δίνει την «όψη φλοιού πορτοκαλιού». Η κυτταρίτιδα επηρεάζει περίπου 8 στις 10 γυναίκες και είναι από τα πράγματα που οι περισσότερες γυναίκες μισούν πάνω τους. Η εντύπωση ότι η κυτταρίτιδα είναι “προνόμιο” των παχύσαρκων ή υπέρβαρων ανθρώπων είναι λανθασμένη. Ακόμα και πολύ λεπτοί άνθρωποι εμφανίζουν κυτταρίτιδα.
Στις περιοχές που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα η σύνδεση των μυών με το δέρμα δεν είναι ομοιόμορφη, δημιουργούνται εσοχές στις οποίες εισβάλει το λίπος σπρώχνοντας το δέρμα προς τα πάνω και μπορεί να εμφανιστεί σε οποιανδήποτε περιοχή τους σώματος. Ακόμη και μια μικρή ποσότητα λίπους είναι αρκετή για την εμφάνισή της.
Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί συχνότερα στην κάτω κοιλιακή χώρα, στο πάνω μέρος των μηρών κοντά στους γλουτούς, στο πισινό, καθώς και μερικές φορές στα μπράτσα.
Οι αιτίες που προκαλούν την κυτταρίτιδα είναι πολλές:
• καθιστική ζωή
• μειωμένη κίνηση & φυσική δραστηριότητα
• κληρονομικότητα
• διαταραγμένη κυκλoφoρία αίματoς
• ορμονικές διαταραχές
• παρουσία παχυσαρκίας
• κάπνισμα
• Αυξημένη & καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ, καφεΐνης & αναψυκτικών
• δυσκοιλιότητα
• Αιτίες της κυτταρίτιδας επίσης µπορεί να είναι παθολογικές: κακή λειτουργία του ήπατος, ενδοκρινολογικές διαταραχές
• κακή διατροφή
Έχει αποδειχθεί ότι η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της κυτταρίτιδας. Όλοι οι ειδικοί πλέον συνιστούν να αποφεύγετε συγκεκριμένα τρόφιμα που ευνοούν την εμφάνισή της. Αυτά είναι:
* Γλυκά, ζαχαρώδη και ό,τι περιέχει πολύ λίπος ή ζάχαρη, καθώς η περίσσειά τους αποθηκεύεται σαν λίπος στο σώμα. Επειδή ο αριθμός των λιποκυττάρων που έχει κάθε άνθρωπος είναι γενετικά καθορισμένος, η αυξημένη αποθήκευση λίπους οδηγεί στη διόγκωσή τους, κάτι που συμβάλλει στην εμφάνιση της καπιτονέ όψης στο δέρμα.
* Επιβαρυντικά δρα επίσης το αλάτι, που προκαλεί συσσώρευση υγρών στο δερματικό ιστό.

 
Πως θα καταπολεμήσουμε ΦΥΣΙΚΑ την κυτταρίτιδα;

Η σειρά προϊόντων "ΦΥΣΙΩ", διαθέτει αγνά φυσικά προϊόντα που βοηθούν στο τοπικό αδυνάτισμα, τη σύσφιξη και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Φτιαγμένα από Ανωτέρας ποιότητας Ελληνικές φυσικές πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετα χημικά και χρώματα ελεγμένα και πιστοποιημένα με <<ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ>> από την Ανώτατη Αρχή Ελέγχου, το Γενικό Χημείο του Κράτους, τα προϊόντα "ΦΥΣΙΩ" εγγυώνται γρήγορο αποτέλεσμα με φυσικό τρόπο!

ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ-ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
 
100% Αγνό Φυσικό σαπούνι απολέπισης από Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και εκχύλισμα  χαμομηλιού, φύλλα ελιάς, πίτυρα δημητριακών κόκκους καφέ και χλωροφύλλη.
 
Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και την θαμπάδα του δέρματος χαρίζοντας λάμψη, απαλότητα και ενυδάτωση.
 
Ιδανικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους,
και για την απολέπιση της  επιδερμίδας
 
ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
Με 13 αιθέρια έλαια & 5 καλλυντικά έλαια.
100% Αγνό Φυσικό προϊόν.

Συστατικά: Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, JOJOBA,  αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, κανέλας, αρκεύθου & λεμονιού. (περιέχει συνολικά 5 καλλυντικά έλαια & 13 αιθέρια έλαια)!

(Περιέχει το φημισμένο και πανάκριβο αιθέριο έλαιο του αρκεύθου καθώς και το αιθέριο έλαιο κανέλας, γνωστά στην κοσμητική για τις πανίσχυρες ιδιότητές τους, κατά της κυτταρίτιδας).
ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΣΥΣΦΙΞΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΣΩΜΑΤΟΣ
Με 12 αιθέρια έλαια & 6 καλλυντικά έλαια.
100% Αγνό Φυσικό προϊόν.

Συστατικά:
Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, λάδι ΑΡΓΚΑΝ, αιθέρια έλαια λεμονιού, άρκευθου & δενδρολίβανου.(περιέχει συνολικά 6 καλλυντικά έλαια & 12 αιθέρια έλαια)!

(Περιέχει φημισμένα και εξεζητημένα έλαια και αιθέρια έλαια, όπως το λάδι ΑΡΓΚΑΝ, τον άρκευθο το κουκούτσι σταφυλιού και άλλα, γνωστά για τις ευεργετικές ιδιότητές τους, στην περιποίηση, την ελαστικότητα και την σύσφιξη της επιδερμίδας).

Το αγνό φυσικό κερί μέλισσας περιέχει περισσότερες από 300 γνωστές θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες.
Σύγχρονες επιστημονικές μελέτες αναδεικνύουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ως ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά για την προστασία της υγείας των ανθρώπων.
Η θεραπευτική και καλλυντική τους χρήση είναι γνωστές από την αρχαιότητα και βρίσκουν εφαρμογές στην σύγχρονη φαρμακοβιομηχανία και κοσμετολογία.
Τα εξεζητημένα Αγνά Φυσικά Υλικά που χρησιμοποιεί η "ΦΥΣΙΩ", για την παρασκευή των κηραλοιφών (βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αιθέρια έλαια και καλλυντικά - βιολογικά έλαια), περιέχουν αθροιστικά, περισσότερες από 1000 θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες και συστατικά! 

Κάθε κηραλοιφή ‘’ΦΥΣΙΩ’’ εμπεριέχει μέσα της τον μεγαλύτερο σύμμαχο υγείας του ανθρώπου, το ‘’ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ’’.


Σε ειδική τιμή για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!
6940784526
 

 

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

  
 
 
 
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ