Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Αθανασίου Καμανάκου


Η περιπέτεια του κου Αθανασίου Καμανάκου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Καμανάκος είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

 
Συγκεκριμένα, ο 84χρονος χάθηκε την Τετάρτη 04/12/2014, όταν στις 12:30 το μεσημέρι συνόδευσε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς»,


όπου έπρεπε να κάνει κάποιες εξετάσεις. Την ώρα που η σύζυγός του μπήκε στο εξεταστήριο, ο κος Καμανάκος απομακρύνθηκε και χάθηκε.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.
Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του Συναγερμού, κλήση για την ανεύρεσή του. Ο 84χρονος εντοπίσθηκε από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., περιπλανώμενος στην περιοχή της Καισαριανής και μεταφέρθηκε στο τοπικό Α.Τ. Μετά από τις τυπικές διαδικασίες, ο ηλικιωμένος επέστρεψε σώος στην οικογένειά του.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf






Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!


ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ