Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ο πιο αποτελεσματικός φυσικός σύμμαχος για τη γρίπη, το κρυολόγημα, τους μυϊκούς πόνους!



Γρίπη; Κρυολόγημα; Μυϊκοί πόνοι;
Κοιμηθείτε ήσυχοι, αναπνεύστε ελεύθερα!
ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΜΥΙΚΩΝ ΠΟΝΩΝ – ΓΡΙΠΗΣ 

Ο Χειμώνας μπήκε για τα καλά, η θερμοκρασία πέφτει, τα κρυολογήματα έρχονται. Το «βράσιμο» στο στήθος, η βουλωμένη μύτη, μας ταλαιπωρούν και μας εμποδίζουν να αναπνέουμε ελεύθερα και να έχουμε έναν ξεκούραστοι ύπνο.

Υπάρχει φυσικός τρόπος για την αντιμετώπισή τους;

ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΜΥΙΚΩΝ ΠΟΝΩΝ – ΓΡΙΠΗΣ 

Φτιαγμένη από βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, JOJOBA, βιολογικό λάδι καρύδας, καλέντουλα, , αιθέρια έλαια μέντας, ευκάλυπτου & φασκόμηλου. (περιέχει συνολικά 8 αιθέρια έλαια)!

(Περιέχει πανίσχυρα αιθέρια έλαια, (όπως το φασκόμηλο, η μέντα, ο ευκάλυπτος και άλλα), γνωστά στην φαρμακευτική, για τις πανίσχυρες ιδιότητές τους στην καταπολέμηση του κρυολογήματος και των μυϊκών πόνων οποιασδήποτε προέλευσης).

 

Είναι ένα 100% αγνό φυσικό προϊόν, για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια.

Παρασκευάζεται χειροποίητα με τη χρήση Ψυχρής Μεθόδου, από ανώτερης ποιότητας Ελληνικά αγνά υλικά χωρίς πρόσθετα χημικά και χρώματα και ωριμάζουν φυσικά.
 
Το αγνό φυσικό κερί μέλισσας περιέχει περισσότερες από 300 γνωστές θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες.
 
Σύγχρονες επιστημονικές μελέτες αναδεικνύουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ως ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά για την προστασία της υγείας των ανθρώπων.
 
Η θεραπευτική και καλλυντική τους χρήση είναι γνωστές από την αρχαιότητα και βρίσκουν εφαρμογές στην σύγχρονη φαρμακοβιομηχανία και κοσμετολογία. 

Τα εξεζητημένα Αγνά Φυσικά Υλικά που χρησιμοποιεί η «ΦΥΣΙΩ», για την παρασκευή των κηραλοιφών (βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αιθέρια έλαια και καλλυντικά - βιολογικά έλαια), περιέχουν αθροιστικά, περισσότερες από 1000 θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες και συστατικά!

Κάθε κηραλοιφή ‘’ΦΥΣΙΩ’’ εμπεριέχει μέσα της τον μεγαλύτερο σύμμαχο υγείας του ανθρώπου, το ‘’ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ’’.


‘’Το προϊόντα είναι σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα καλλυντικά (
EEC 1223/2009) που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις της κυκλοφορίας των καλλυντικών προϊόντων. Στα προϊόντα έχουν γίνει όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι που εξασφαλίζουν την ασφάλεια τους για τους καταναλωτές (Δερματολογικός Έλεγχος (in vitro), Έλεγχος αλλεργιογόνων και SAFETY ASSESSMENT).

Η κυκλοφορία των προϊόντων έχει γνωστοποιηθεί στην Πύλη Κοινοποίησης Καλλυντικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης - (CPNP) ’’Πύλη Κοινοποιήσης Καλλυντικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης - (CPNP). Πύλη Κοινοποιήσης Καλλυντικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης - (CPNP).

 

Σε ειδική τιμή για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!
6940784526


 

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα