Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Αυτό είναι το μυστικό για επίπεδη κοιλιά!

 

Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, μπορείς να αποκτήσεις τη φλατ κοιλίτσα που...ονειρεύεσαι χωρίς να στερηθείς τα αγαπημένα σου γλυκά και χωρίς να λιώσεις στους κοιλιακούς. Πώς; Με αυτά τα έξυπνα tips!

Πίνε πολλά υγρά: Είτε κάνεις δίαιτα, είτε γυμνάζεσαι, αν δεν ενυδατώνεις τον οργανισμό 
σου σε τακτά χρονικά διαστήματα καθημερινά μην περιμένεις να δεις αποτελέσματα. Η αφυδάτωση αναγκάζει το σώμα να συσσωρεύει το νερό με αποτέλεσμα να σε κάνει να δείχνεις (και να νιώθεις) 1,5 κιλό πιο βαριά. Στόχευσε σε τουλάχιστον 6-7 ποτήρια την ημέρα και πόνταρε στο πράσινο τσάι με λεμόνι για ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα.
Τρώγε αργά και μάσα καλά το φαγητό σου: Αντί να καταπίνεις “αμάσητο» το φαγητό σου, φρόντισε να τρως αργά και να απολαμβάνεις την κάθε μπουκιά σου. Όταν τρως γρήγορα εγκλωβίζεις μέσα στο στόμα σου αέρα, τον οποίο στη συνέχεια καταπίνεις . Για να αποφύγεις λοιπόν το αντιαισθητικό φούσκωμα μετά από κάθε γεύμα, φρόντισε να μασάς την κάθε μπουκιά τουλάχιστον 10 φορές πριν την καταπιείς. Διόρθωσε τη στάση του σώματός σου: Σου κάνει εντύπωση; Μπορεί να μοιάζει με κάτι που θα σου έλεγε με “δασκαλίστικο» ύφος η μαμά σου, κι όμως είναι αλήθεια! Όταν ισιώνεις το κορμί σου εκτός του ότι αυτομάτως κάνεις τη κοιλιά σου να φαίνεται πιο επίπεδη και λεπτή, ταυτόχρονα δυναμώνεις τους μυς του στομάχου σου.
Πες “ναι" στα προβιοτικά: Τα συγκεκριμένα βακτήρια παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη χώνεψη. Εκτός του ότι βοηθούν το πεπτικό σύστημα να διασπάσει τις τροφές, προλαμβάνουν γαστρεντερικά προβλήματα και μειώνουν το πρήξιμο.

Και, τέλος, έχεις και έναν ακόμα απολύτως φυσικό σύμμαχο! Η σειρά ΦΥΣΙΩ, για το αδυνάτισμα και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, είναι εδώ! Πρόβλημα στην κοιλιά, στα ψωμάκια, κυτταρίτιδα; Χρησιμοποίησε τα 100% Aγνά Φυσικά Σαπούνια και Κηραλοιφές από Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Αιθέρια Έλαια και Βότανα, που η χρήση τους δίνει άμεσα αποτελέσματα! Αδυνάτισε, απόκτησε σφιχτό κορμί, διώξε την κυτταρίτιδα χρησιμοποιώντας προϊόντα της Φύσης!
 
ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
Για τοπικό αδυνάτισμα
Φυσικό σαπούνι απολέπισης. Ιδανικό για τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Με κόκκους καφέ, φύλλα ελιάς και πίτυρα δημητριακών. Χειροποίητο  Ελληνικό προϊόν. 

ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΦΥΣΙΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Φυσικό σαπούνι με σοκολάτα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Ιδανικό κατά της κυτταρίτιδας και ευεργετικό για τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο δέρμα. Από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ενυδατώνει, τρέφει, οξυγονώνει, αποτοξινώνει, και διατηρεί την υγρασία του δέρματος. Χειροποίητο Ελληνικό προϊόν.

 
 
ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
Με 13 αιθέρια έλαια & 5 καλλυντικά έλαια.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:  Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, JOJOBA,  αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, κανέλας, αρκεύθου & λεμονιού.
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και καθημερινή χρήση. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ (200ml / 6.76 fl oz) 

ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΣΩΜΑΤΟΣ
Με 12 αιθέρια έλαια & 6 καλλυντικά έλαια.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, λάδι ΑΡΓΚΑΝ, αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, γερανιού, αρκεύθου &λεμονιού.
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και καθημερινή χρήση. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ(200ml / 6.76 fl oz)

 

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!


πηγή: ingossip.gr , blue-force-blog.blogspot.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ