Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Για τις πολιτικές εξελίξεις μίλησαν Καραμανλής-Κακλαμάνης

kakla kara


Σε ένα έκτακτο ραντεβού το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία Μαβίλη οι δύο άντρες εξέτασαν τα δεδομένα αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις για την επόμενη μέρα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Πληροφορίες για το τι ειπώθηκε.

Το κατώφλι του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη πέρασε σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι ο υποψήφιος με την ΝΔ, στην Α’ Αθήνας, Ν. Κακλαμάνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες στο ραντεβού το οποίο ήταν ξαφνικό και κράτησε περισσότερο από 40 λεπτά (ο κ. Κακλαμάνης εξήλθε του γραφείου γύρω στις 1.45΄), βασικό θέμα θέμα συζήτησης ήταν η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις της επόμενης μέρας τόσο για τη χώρα όσο και για τη ΝΔ.
Ο Ν. Κακλαμάνης ο οποίος περνά συχνά πυκνά το κατώφλι της πλατείας Μαβίλη έχει επανειλημμένα ταχθεί υπέρ της ανασυγκρότησης της κεντροδεξιάς παράταξης στη βάση και τις αρχές του πλαισίου της ιδρυτικής διακήρυξης της ΝΔ από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή ενώ στο ίδιο επίπεδο έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί ο πρώην πρωθυπουργός, είτε ο ίδιος είτε μέσω κύκλων του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σημερινή ξαφνική συνάντηση δεν έχει να κάνει με την εκλογική στήριξη του υποψήφιου βουλευτή της Α Αθήνας από το “καραμανλικό¨” μπλοκ η οποία ούτως ή άλλως θεωρείται στους κύκλους της ΝΔ ως δεδομένη και βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσω δηλώσεων στενών συνεργατών του Κ. Καραμανλή όπως ο Προκόπης Παυλόπουλος, η Μαριέττα Γιαννάκου και άλλοι όσο κυρίως με την ανησυχία αλλά και τη “φροντίδα” των δυο ανδρών, για τα πολιτικά πράγματα αλλά και την επόμενη μέρα στο χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

ΠΗΓΗ: 7imeres.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 22 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα