Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Γιώργος Βουλγαράκης: Άλλη μια δικαίωση

Στο Facebook, με τους φίλους του μοιράστηκε την ικανοποίηση για την αποκατάστασή του, αλλά και την πικρία για τον πόλεμο που δέχτηκε, ο Γιώργος Βουλγαράκης, μετά τις δηλώσεις δημόσιας συγνώμης των μαρτύρων στους οποίους στηρίχθηκε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Real News της 29/09/2012, που τον έφερε εμπλεκόμενο σε μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής και παράνομου πλουτισμού.

Δείτε το status του πρώην υπουργού:





ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2012, πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Real News έγραφε με πηχυαίους τίτλους :
«Ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, οι πρώην κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή Γιώργος Βουλγαράκης και Μιχάλης Λιάπης και μία εταιρεία real estate του Ιωάννη Καρούζου, κουμπάρου του Β. Μεϊμαράκη, φέρονται να εμπλέκονται -σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων- σε μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής και παράνομου πλουτισμού.
...
Η Realnews αποκαλύπτει έρευνα των εισαγγελικών Αρχών και του ΣΔΟΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη, για σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ευρώ, με αγοραπωλησίες ακινήτων την περίοδο 2005-2008 σε περιοχές-«φιλέτα» της Αττικής και όχι μόνο, αγοραπωλησίες που -σύμφωνα με καταγγελίες μαρτύρων- ήταν «βιτρίνα» για να καλυφθεί «μαύρο» χρήμα πάνω από 10 δισ. ευρώ.»
Σήμερα, δυο σχεδόν χρόνια μετά, με δηλώσεις τους ενώπιον του δικαστηρίου οι μάρτυρες στους οποίους στηρίχθηκε το πρωτοσέλιδο, μου ζήτησαν δημόσια συγνώμη ….
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με την υπόθεση Βατοπεδίου, που αποδείχτηκε τελικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ όσον αφορά τη φημολογούμενη εμπλοκή του και που ήταν η απαρχή του σχεδίου κατάρρευσης της κυβέρνησης Καραμανλή, με όλα όσα ακολούθησαν για τον τόπο.
Ο πρώην υπουργός δεν ασχολείται πλέον ενεργά με την πολιτική, συχνά - πυκνά όμως σχολιάζει την πολιτική πραγματικότητα στα μέσα μαζικής δικτύωσης, σε στυλ παρεϊστικο, με τη σοβαρότητα που επιβάλουν οι περιστάσεις.

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 17 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα