Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

K.Αρβανίτης: Μαλάκας ο πρωθυπουργός!

O δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης αποκάλεσε μ@λ@κ@ τον Αντώνη Σαμαρά - ΒΙΝΤΕΟΒαρύτατο ατόπημα του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ", που αποκάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας "μαλάκα"! Φαίνεται οτι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει το μέτρο, πιστεύοντας οτι η... επανάσταση θα έλθει μέσα από
ύβρεις και χυδαιότητες και οτι η πολιτική ζωή του τόπου πρέπει να μεταβληθεί σε συνοικιακό καφενείο...





Καμπάνια
Συμμετέχοντας σε εκδήλωση με θέμα «Η κρατική βία στα χρόνια των Μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ» ο Κώστας Αρβανίτης είπε χαρακτηριστικά:
«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μαλάκα. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι...».
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα των Γαλλικών ΜΜΕ και ειδικότερα σε αυτό του περιοδικού L’Express το οποίο έγραψε: «C’est dur d’être soutenu par des cons». Δηλαδή, "Είναι δύσκολο να σε στηρίζουν οι μαλάκες".



       

Για αδιανόητη συμπεριφορά κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ανακοίνωση με την οποία καλεί «όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την άθλια και κατάπτυστη αναφορά του διευθυντή του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού της χώρας", εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Αναγνώστου.

Όπως επισημαίνει ο κ. Αναγνώστου, «δυστυχώς, τέτοιες αδιανόητες συμπεριφορές, κατά τη διάρκεια – μάλιστα- της προεκλογικής περιόδου, δυναμιτίζουν το πολιτικό κλίμα και τη δημοκρατική ομαλότητα προκαλώντας τον ελληνικό λαό, πέρα και πάνω από κομματικές συμπεριφορές». 

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Η ΝΔ καταγγέλλει την ΕΣΗΕΑ για ταύτιση με το βούρκο αντί με τη δημοκρατία

«Αποτελεί ντροπή για τη δημοκρατία και τη δημοσιογραφία, η άρνηση της ΕΣΗΕΑ να καταδικάσει την αθλιότητα του ‘δημοσιογράφου’ του κομματικού Ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη κατά του πρωθυπουργού», τονίζεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του κόμματος.

 Στο κείμενο, σημειώνεται ότι «Η παράταξη των αριστεριστών συντρόφων του κ. Αρβανίτη, η ίδια που πριν λίγους μήνες παρουσίαζε το βιβλίο του Κουφοντίνα, μπλόκαρε την καταδίκη του από την Ένωση, θεωρώντας τις αγοραίες ύβρεις του κατά του Πρωθυπουργού, ως ‘μέσο έκφρασης συμβατό με τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας’.

Η παράταξη της επί χρόνια κρατικοδίαιτης συμπαρουσιάστριάς του Μαριλένας Κατσίμη και του «ιού» Δημήτρη Τρίμη, επέλεξε να ταυτιστεί με τον βούρκο αντί με τη Δημοκρατία, με την ιδεολογική τρομοκρατία αντί με την αλήθεια, με την κομματική εξάρτηση αντί με την ευπρέπεια.
Ντροπή και όνειδος!».
  

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ