Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 69χρονου που αναζητείται με SILVER ALERT

 
- Στον Κοσκινά Καρδίτσας βρέθηκε το ασημί ATOS
- Εντείνεται η αγωνία
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του
Σε χωριό της Καρδίτσας εντοπίστηκε, χθες αργά το απόγευμα, το αυτοκίνητο του 69χρονου Γιάννη Αγγελόπουλου από τη Νομή Τρικάλων, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής και για τον εντοπισμό του έχει σημάνει  SILVER ALERT από τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ.
Το αυτοκίνητο του 69χρονου που πάσχει από άνοια (ένα ασημί Hundai Atos με αριθμό κυκλοφορίας ΤΚΗ 1077) εντοπίστηκε στον Κοσκινά Καρδίτσας και αμέσως σήμανε συναγερμός από την Αστυνομία.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα συνεχίζονται...
Ο 69χρονος, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια, μαύρο μπουφάν και ριγέ καζάκα. Όποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ στη γραμμή 1065 όλο το 24ωρο, ή με την ΕΛ.ΑΣ.
 

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

 
 
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ώρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα