Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ντόρα Μπακογιάννη: Κρίμα για το ΕΛΚ

 «Υποτιμούν ότι είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες»

Η Ντόρα «αδειάζει» ευθέως τον Σαμαρά για την ανακοίνωση του ΕΛΚ


 Μετά τον Γιάννη Μιχελάκη και η Ντόρα Μπακογιάννη καταφέρεται κατά του Σαμαρά, με ένα tweet στο λογαριασμό της που είναι επικριτικό στην ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, την οποία υπογράφει και ο Αντώνης Σαμαράς.
 
Γράφει η κ. Μπακογιάννη: 

«Κρίμα για το ΕΛΚ. Υποτιμούν ότι σε μία εθνική διαπραγμάτευση είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες. ΝΜ».
«Υποτιμούν ότι είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες»

Η βουλευτής της Ν.Δ. δεν αναφέρει βέβαια όνομα, όμως αυτή η ανάρτησή της είναι μια ευθεία βολή προς τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος συντασσόμενος με αυτή την ανακοίνωση είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί σε ακόμη πιο δύσκολη θέση μέσα στο κόμμα του.
 
Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση μετά τη Σύνοδο του ΕΛΚ καλείται η κυβέρνηση Τσίπρα να υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση Σαμαρά, όλο το μνημόνιο δηλαδή ενώ ο Πρωθυπουργός καλείται να μην είναι εμπόδιο στα σχέδια της Ε.Ε....
 
Αυτή η ανακοίνωση με την οποία συντάσσεται ο κ. Σαμαράς εξεδόθη λίγο μετά το έκτακτο Γιούρογκρουπ και λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής, στην κορύφωση δηλαδή των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης για να επιτύχει καλύτερους όρους για τη χώρα.

Ο Μιχελάκης

Ηδη ο πρώην υπουργός Γ. Μιχελάκης ήταν ό πρώτος που έβαλλε κατά Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας το ψήφισμα του ΕΛΚ "απαράδεκτο", δηλώνοντας μάλιστα ότι ήταν απαράδεκτη και «η αποδοχή του ψηφίσματος από την ελληνική αντιπροσωπεία».

Ο κ. Μιχελάκης τονίζει ακόμη ότι «όταν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα απαιτεί σεβασμό όλων των δεσμεύσεων, αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση».
 
Πανηγυρίζει ο Μουρούτης!

Η ενέργεια του πρώην Πρωθυπουργού βρίσκει τουλάχιστον αποδοχή στους ανθρώπους και στενούς συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως ο κ. Μουρούτης.

«Υποτιμούν ότι είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες»

με πληροφορίες από LIFO



Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 6 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα

Translate