Γράφει η κ. Μπακογιάννη: 

«Κρίμα για το ΕΛΚ. Υποτιμούν ότι σε μία εθνική διαπραγμάτευση είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες. ΝΜ».
«Υποτιμούν ότι είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες»

Η βουλευτής της Ν.Δ. δεν αναφέρει βέβαια όνομα, όμως αυτή η ανάρτησή της είναι μια ευθεία βολή προς τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος συντασσόμενος με αυτή την ανακοίνωση είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί σε ακόμη πιο δύσκολη θέση μέσα στο κόμμα του.
 
Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση μετά τη Σύνοδο του ΕΛΚ καλείται η κυβέρνηση Τσίπρα να υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση Σαμαρά, όλο το μνημόνιο δηλαδή ενώ ο Πρωθυπουργός καλείται να μην είναι εμπόδιο στα σχέδια της Ε.Ε....
 
Αυτή η ανακοίνωση με την οποία συντάσσεται ο κ. Σαμαράς εξεδόθη λίγο μετά το έκτακτο Γιούρογκρουπ και λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής, στην κορύφωση δηλαδή των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης για να επιτύχει καλύτερους όρους για τη χώρα.

Ο Μιχελάκης

Ηδη ο πρώην υπουργός Γ. Μιχελάκης ήταν ό πρώτος που έβαλλε κατά Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας το ψήφισμα του ΕΛΚ "απαράδεκτο", δηλώνοντας μάλιστα ότι ήταν απαράδεκτη και «η αποδοχή του ψηφίσματος από την ελληνική αντιπροσωπεία».

Ο κ. Μιχελάκης τονίζει ακόμη ότι «όταν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα απαιτεί σεβασμό όλων των δεσμεύσεων, αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση».
 
Πανηγυρίζει ο Μουρούτης!

Η ενέργεια του πρώην Πρωθυπουργού βρίσκει τουλάχιστον αποδοχή στους ανθρώπους και στενούς συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως ο κ. Μουρούτης.

«Υποτιμούν ότι είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες»

με πληροφορίες από LIFOΜόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!