Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Νέες πληροφορίες για το Βαγγέλη. Η Νικολούλη στα Γιάννενα για το θρίλερ της εξαφάνισης

LOST - GIAKOUMAKIS

Νέες μαρτυρίες για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έρχονται στο φως και δίνουν ελπίδες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες,


νεαρός που του έμοιαζε, εθεάθη την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη στο σταθμό και στην πλατεία στο Μοναστηράκι. Έχει ζητηθεί το υλικό από τις κάμερες των σταθμών ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι, καθώς και των γύρω καταστημάτων, ώστε να εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ. και από τους συγγενείς του 20χρονου, για να διαπιστωθεί αν η πληροφορία ευσταθεί.

Η  ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, που μετά από εισαγγελική παραγγελία έχει σημάνει SILVER ALERT για τον εικοσάχρονο, ζήτησε από τις Υπηρεσίες Ασφαλείας του ΜΕΤΡΟ να επικεντρώσουν στην πιθανότητα να είναι ο Βαγγέλης ο νεαρός που πολίτες μαρτυρούν πως έχουν δει να περιφέρεται στους σταθμούς.

Αν οι μαρτυρίες έχουν βάση, υπάρχουν σοβαρές ελπίδες ο 20χρονος να βρεθεί. 

Ωστόσο, η μαρτυρία που έλεγε ότι ο Βαγγέλης εθεάθη τα προηγούμενα 24ωρα στα ΚΤΕΛ Αγρινίου, μάλλον καταρρίπτεται, αφού από την εξέταση του υλικού  από τις κάμερες των ΚΤΕΛ προκύπτει ότι στο βίντεο που έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας, εμφανίζεται όντως ένας νεαρός που μοιάζει στην εξωτερική εμφάνιση με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, δεν είναι όμως αυτός.

Σε ό,τι αφορά την μαρτυρία για το 24ωρης λειτουργίας εστιατόριο επί της Εθνικής Οδού, λίγο πριν την Αμφιλοχία, δεν υπάρχει υλικό κλειστού κυκλώματος από το κατάστημα, ώστε να μπορεί να διασταυρωθεί.

Πρόσθετα, υλικό κλειστού κυκλώματος από πρατήριο καυσίμων, στα Ιωάννινα,  καταγράφει το νεαρό να κινείται έξω από την Σχολή του, την ημέρα της εξαφάνισης του και περίπου μία ώρα πριν επιβιβαστεί σε αστικό λεωφορείο με κατεύθυνση τα Ιωάννινα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του οδηγού του λεωφορείου και της ιδιοκτήτριας του περιπτέρου, που του πούλησε το εισιτήριο.

Στα Γιάννενα η Νικολούλη

Εν τω μεταξύ, η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στα Γιάννενα για μια εξονυχιστική έρευνα στο θρίλερ που έχει παγώσει την κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με το ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ:
"Κομμάτι - κομμάτι ενώνεται πλέον το παζλ του μυστηρίου… Η εικόνα που προκύπτει για το τι πραγματικά συνέβη στον 20χρονο ευαίσθητο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, είναι ξεκάθαρη.
Η δημοσιογράφος ψάχνει βαθιά και μεθοδικά για τη λύση του γρίφου και αφήνει την κάμερα να μιλήσει…"
Ενώ η δημοσιογράφος αναφέρεται σε "αποκαλύψεις που σοκάρουν..." 

Διαβάστε ακόμα: Θρίλερ με το φοιτητή - Μέσα στη Σχολή το κλειδί του μυστηρίου;

Το ιστορικό
Ο νεαρός είναι δευτεροετής στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Το πρωί της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου παρακολούθησε τα μαθήματα του κανονικά. Μετά έφαγε στην τραπεζαρία της φοιτητικής εστίας όπου έμενε και γύρω στις 2 το μεσημέρι βγήκε από το κτίριο. Όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν στο δωμάτιο του.
 Την ημέρα που εξαφανίσθηκε φορούσε τζιν παντελόνι σκούρο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, ζακέτα φούτερ μπλε σκούρα με κουκούλα που γράφει μπροστά με μεγάλα γράμματα ITALIA.


 




Η δήλωση στις Αρχές για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έγινε στις 7 Φεβρουαρίου από τη μητέρα του, όταν σταμάτησε η επικοινωνία που είχαν.                
Οι αστυνομικές Αρχές Ιωαννίνων έχουν στείλει σήμα σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, άνδρες της οποίας χτενίζουν και την ευρύτερη περιοχή στην οποία διαμένει η οικογένεια, χωρίς ωστόσο να έχουν προκύψει χρήσιμες πληροφορίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή. Το ίδιο άκαρπες είναι, μέχρι στιγμής, οι έρευνες που γίνονται στην περιοχή των Ιωαννίνων από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων με τη συνδρομή και της 5ης ΕΜΑΚ.
Στην προσπάθεια της αναζήτησης, μετά από εισαγγελική εντολή, συμμετέχει και η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού SILVER ALERT, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί και οι Εθελοντές Αναζήτησης της Οργάνωσης.
Όποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, μπορεί να επικοινωνεί με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, ή με τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.
 
Η ευχή όλων και σε αυτή την περίπτωση, είναι να βρεθεί σώος ο νεαρός φοιτητής από την Κρήτη και η αγωνία των δικών του ανθρώπων να σταματήσει εδώ και ο 20χρονος να βρεθεί και πάλι κοντά τους.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ,  ,  ομάδα του BLUE FORCE ,  ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!
 
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ