Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δάκρυσε ο Πρόεδρος


Το δώρο των φοιτητών στον Προκόπη Παυλόπουλο (ΦΩΤΟ)

(του Γιώργου Λυκουρέντζου parapolitika.gr)

Το δώρο των φοιτητών στον Προκόπη Παυλόπουλο

"Είμαστε οι τελευταίοι τυχεροί" του έγραψαν στην αφιέρωση



Στο πόστο του καθηγητή Δημοσίου Δικαίου της Νομικής μέχρι και την τελευταία στιγμή παρέμεινε ο Προκόπης Παυλόπουλος καθώς ολοκλήρωσε την παράδοση του τελευταίου μαθήματός του σε μεταπτυχιακό τμήμα της Νομικής μόλις λίγα λεπτά πριν από την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία στη Βουλή η οποία τον εξέλεξε ως τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Όπως ήταν φυσικό το κλίμα κατά τη χθεσινή τελευταία παράδοση ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένο ενώ με το τέλος του μαθήματος οι 35 μεταπτυχιακοί φοιτητές του δώρισαν το δίτομο βιβλίο του Marcel Gauchet «Η Άνοδος της Δημοκρατίας».
Τα πράγματα για τον κ. Παυλόπουλο έγιναν ακόμα δυσκολότερα όταν είδε την ιδιόχειρη αφιέρωση των φοιτητών του: «Καλή θητεία στο ύπατο αξίωμα.. Με αγάπη και εκτίμηση . Οι τελευταίοι τυχεροί… Αθήνα 18.2.2015» έγραφε η αφιέρωση που υπέγραψαν οι 35 μεταπτυχιακοί φοιτητές του κ. Παυλόπουλου ο οποίος δεν άντεξε και δάκρυσε.

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Κυψέλη: Εξαφάνιση ηλικιωμένης - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Κυψέλη. Η Ιφιγένεια Τζάμου, 83 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κυψέλη, στην Αθήνα, το πρ...
    Πριν από 9 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα