Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Στην Ασφάλεια Ιωαννίνων τα πρώτα στοιχεία από το Αγρίνιο. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του φοιτητή

LOST - GIAKOUMAKIS

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας σε μια προσπάθεια εντοπισμού του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται εδώ και περίπου μία εβδομάδα.


Υπάλληλος του KTΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, επικοινώνησε χθες το βράδυ με την εκπομπή Φως στο Τούνελ και  με την Αγγελική Νικολούλη και ισχυρίστηκε ότι είδε την περασμένη Δεύτερα , 9 Φεβρουαρίου στις 3:55 μ.μ κάποιον πού έμοιαζε έντονα με τον φοιτητή(χωρίς να σημαίνει πως είναι ο ίδιος), έφτασε με ταξί στο ΚΤΕΛ, έμοιαζε να τα έχει χαμένα και επέμενε να φύγει γιατί ήταν κάτι πολύ σοβαρό και κρατούσε ένα σακίδιο.
Ζητήθηκε  από την ίδια την  Αγγελική Νικολούλη, κατά την διάρκεια της εκπομπής, να γίνει έρευνα στις κάμερες του ΚΤΕΛ όσο πιο σύντομα γίνεται.
Έτσι λοιπόν έγινε μια πρώτη άτυπη έρευνα σήμερα και τα πρώτα στοιχεία εστάλησαν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων. Εκεί τα στοιχεία θα εξετασθούν με προσοχή και σε περίπτωση που αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρεθεί κάτι ουσιαστικό και κοινό με την υπόθεση του νεαρού από τις κάμερες, αποκλείεται παράλληλα και η σύνδεση του φοιτητή με την πόλη του Αγρινίου.

Το ιστορικό
Ο νεαρός είναι δευτεροετής στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Το πρωί της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου παρακολούθησε τα μαθήματα του κανονικά. Μετά έφαγε στην τραπεζαρία της φοιτητικής εστίας όπου έμενε και γύρω στις 2 το μεσημέρι βγήκε από το κτίριο. Όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν στο δωμάτιο του.
 Την ημέρα που εξαφανίσθηκε φορούσε τζιν παντελόνι σκούρο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, ζακέτα φούτερ μπλέ σκούρα με κουκούλα που γράφει μπροστά με μεγάλα γράμματα ITALIA.
 


Η δήλωση στις Αρχές για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έγινε στις 7 Φεβρουαρίου από τη μητέρα του, όταν σταμάτησε η επικοινωνία που είχαν.                
Οι αστυνομικές Αρχές Ιωαννίνων έχουν στείλει σήμα σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, άνδρες της οποίας χτενίζουν και την ευρύτερη περιοχή στην οποία διαμένει η οικογένεια, χωρίς ωστόσο να έχουν προκύψει χρήσιμες πληροφορίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή. Το ίδιο άκαρπες είναι, μέχρι στιγμής, οι έρευνες που γίνονται στην περιοχή των Ιωαννίνων από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων με τη συνδρομή και της 5ης ΕΜΑΚ.
Οι έρευνες της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής θα συνεχιστούν και αναμένεται να επικεντρωθούν στα πολλά στρέμματα που καλύπτουν οι εγκαταστάσεις της Γαλακτοκομικής Σχολής και στην παραλίμνια περιοχή.                       
 
Στην προσπάθεια της αναζήτησης, μετά από εισαγγελική εντολή, συμμετέχει και η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού SILVER ALERT, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί και οι Εθελοντές Αναζήτησης της Οργάνωσης.
Όποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, μπορεί να επικοινωνεί με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, ή με τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.
 

Η ευχή όλων και σε αυτή την περίπτωση, είναι να βρεθεί σώος ο νεαρός φοιτητής από την Κρήτη και η αγωνία των δικών του ανθρώπων να σταματήσει εδώ και ο 20χρονος να βρεθεί και πάλι κοντά τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ: agrinioreport.com , ομάδα του BLUE FORCE

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!
Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ