Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε ο Βαγγέλης, νεκρός...



Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων,που βρίσκεται κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή.



Όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον 20χρονο σπουδαστή από το Ρέθυμνο που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.
Στο σημείο βρίσκεται ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.
Έχει ειδοποιηθεί η οικογένεια του Βαγγέλη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σπεύσει στο σημείο ο θείος του φοιτητή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,το πτώμα εντόπισε ένας βοσκός,ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή, δίπλα του βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ φορούσε τη ζακέτα - φούτερ με τη στάμπα "ITALIA".

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Τσούκαλης, σύμφωνα με τον REAL FM, επιβεβαίωσε τώρα, ότι η σορός που βρέθηκε ανήκει στο Βαγγέλη...


"Τον είδα. Τον αναγνώρισα" είπε ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, μιλώντας σε δημοσιογράφο του MEGA, επιβεβαιώνοντας πως η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στο Βαγγέλη.

δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ωστόσο, σύμφωνα με το enikos.gr ,
o θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη μιλώντας στο enikos.gr ξεκαθάρισε ότι ακόμη δεν έχει δει τη σορό του αγοριού που εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή κοντά στη Γαλακτομική Σχολή των Ιωαννίνων. 
"Οι περιγραφές που μας δίνουν ταιριάζουν στον Βαγγέλη, μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε δει τη σορό. Περιμένουμε να μας φωνάξει ο ιατροδικαστής και η αστυνομία" ανέφερε ο κ. Γιώργος Βυδιαδάκης.

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ