Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ο Σαμαράς αλλάζει και όνομα στη ΝΔ!

Το σχέδιο αλλαγής ονόματος στη Νέα Δημοκρατία, ανασύρει ο Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των στρατηγικών κινήσεών του για υπέρβαση της εσωκομματικής αμφισβήτησης, και ανάκτηση της πρωτοβουλίας των κινήσεων σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.



Ο πρώην πρωθυπουργός μελετάει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του και  σχεδιάζει να δώσει πρωταγωνιστικούς πολιτικούς ρόλους στον Μάκη Βορίδη και την Όλγα Κεφαλογιάννη, με την Άννα Παναγιωταρέα να είναι το στέλεχος που θα έχει κεντρικό ρόλο στην επικοινωνιακή στρατηγική.
Η τελική εξέλιξη του σχεδίου “επανεκκίνησης” της Νέας Δημοκρατίας, που βάζει μπροστά ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με το ysterografa.gr ,είναι η αλλαγή ονόματος, όπως του έχει εισηγηθεί εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, και η μετεξέλιξη της Παράταξης σε ένα "σύγχρονο" κόμμα.
Αναφορικά με το άνοιγμα σε πολιτικούς από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να αναμένεται μεγαλύτερη ενεργοποίηση της Άντζελας Γκερέκου, ενώ το “βαρύ χαρτί” παραμένει ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, για τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζεται εξαιρετικά κολακευτικά, και θα τον ήθελε στη νέα Νέα Δημοκρατία που σχεδιάζει.

πηγή

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!


 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 10 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα