Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Το θρίλερ στα Γιάννενα: Έρευνα σπιθαμή προς σπιθαμή στη Γαλακτοκομική

 

Σπιθαμή προς σπιθαμή «χτένισαν» ξανά την περιοχή πέριξ της Γαλακτοκομικής Σχολής δεκάδες άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων αναζητώντας και το παραμικρό ίχνος του αγνοούμενου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Παράλληλα κινήθηκε εκ νέου η ΕΜΑΚ, όπου με την ειδική βάρκα, ερεύνησε την παραλίμνια περιοχή μέχρι και την Κατσικά.

Οι αστυνομικοί για περισσότερες από οκτώ ώρες, ερεύνησαν εξονυχιστικά μεγάλες τάφρους που βρίσκονται κοντά στη Σχολή καθώς τώρα η στάθμη των νερών έχει πέσει αισθητά. Παράλληλα εξέτασαν και πάλι σημεία που δύσκολα μπορούν να προσεγγιστούν...

Και από την έρευνα αυτή όμως δεν προέκυψε κανένα νέο στοιχείο.

Είκοσι πέντε μέρες μετά την εξαφάνιση του νεαρού σπουδαστή από το Ρέθυμνο κι όλα παραμένουν στο σκοτάδι.

Η έρευνα από τριμελή επιτροπή του ΕΛΓΟ Δήμητρα έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να κατατεθεί το πόρισμα μέσα στις επόμενες ημέρες. Από κει θα προκύψει εάν και σε ποιο βαθμό υπάρχουν ευθύνες για πιθανά κρούσματα βίας και εκφοβισμού.

astigala3

Ποιος είναι ο πολιτικός;

Την ίδια ώρα σε μείζον αναδεικνύεται το θέμα της παρέμβασης πολιτικού από την Κρήτη προκειμένου να προστατευθούν ορισμένοι από τους σπουδαστές. Το θέμα αυτό αναδείχθηκε από Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης, ο οποίος έμμεσα το επιβεβαίωσε. Ωστόσο επιβάλλεται να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση, καθώς από το περιβάλλον της Σχολής δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Ενημέρωση για την πορεία των ερευνών, αλλά και να δημοσιοποιηθεί το όνομα του πολιτικού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη ζητούν – με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή - οι βουλευτές της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης και Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Αναλυτικά, στην ερώτησή τους, οι δυο βουλευτές αναφέρουν τα εξής:
«Η υπόθεση της εξαφάνισης του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, έχει συγκλονίσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, η οποία περιμένει απαντήσεις. Σε επιστολή (2/3/2015) της δημοσιογράφου Κας Έλενας Ακρίτα προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, αναφερόταν: "Στην υπόθεση αυτή εμπλέκεται γνωστός πολιτικός άνδρας. Ένας "πρωτοκλασάτος" Κρητικός βουλευτής ο οποίος συγκάλυπτε τη συμμορία, μεσολάβησε για να μην διώξουν 'τα παιδιά' από τη Σχολή και κουκούλωνε την τραγωδία".
Σε απάντηση του κ. Γ. Πανούση στην επιστολή της Κας Ελ. Ακρίτα αναφέρεται σχετικά με την εμπλοκή πολιτικού από την Κρήτη ότι "η εμπλοκή οποιουδήποτε πολιτικού και για οποιονδήποτε λόγο απόκρυψης είναι τόσο αποδοκιμαστέα ώστε θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη Βουλή. Τέτοια φαινόμενα πρέπει να καταδικάζονται δημόσια πριν γίνουν καρκινογόνα".
Κατ' αρχήν ευχόμαστε όλοι μας ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, να δώσει σημεία ζωής, να είναι καλά στην υγεία του και σύντομα να επιστρέψει στο σπίτι του. Εκείνο όμως που είναι εξίσου σημαντικό είναι ως Πολιτεία να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική "ομπρέλα" προστασίας για όλα τα παιδιά (στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο) από την βία στην παιδεία. Να επανακαθορίσουμε τον σκοπό της και να δημιουργήσουμε εκείνες τις δομές που θα απομακρύνουν τις βίαιες συμπεριφορές μεταξύ των μελών της. Επίσης, εφόσον αληθεύει η εμπλοκή πολιτικού (για την ακρίβεια Κρητικού Βουλευτή, σύμφωνα με τα γραφόμενα της Κας Ακρίτα), ο οποίος με τις πράξεις του άμεσα ή έμμεσα ενεπλάκη στην υπόθεση και μεσολάβησε, άμεσα επιβάλλεται να κατονομαστεί αφενός για να συνδράμει και εκείνος στην έρευνα καταθέτοντας όσα γνωρίζει, εάν γνωρίζει, και αφετέρου να αποδοθούν ευθύνες από τη Δικαιοσύνη και βέβαια από τα όργανα του κόμματος στο οποίο ανήκει. Κατόπιν των ανωτέρω,
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
1. Σε ποια φάση βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου σπουδαστή; Ποιες πρωτοβουλίες προτίθεται να πάρει η Κυβέρνηση για να συμβάλει ουσιαστικά στην έρευνα εντοπισμού του Βαγγέλη Γιακουμάκη;».


Έλενα Ακρίτα: «Πίσω από την εξαφάνιση του Βαγγέλη κρύβεται πασίγνωστος Βουλευτής»!

Το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε η Έλενα Ακρίτα στον υπουργό δημόσιας Τάξης... κάνει το γύρο των social media - Τα όσα γράφει προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης του φοιτητή...

Την ώρα που η αγωνία για τον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη κορυφώνεται και οι έρευνες συνεχίζονται τόσο στα Γιάννενα όσο και στην πρωτεύουσα, η Έλενα Ακρίτα στέλνει επιστολή στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, με τίτλο ''Τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τα μάτια σας''.


Η Έλενα Ακρίτα αναφέρεται στις επιθέσεις που δεχόταν ο 20χρονος από ομάδα συμφοιτητών του και τονίζει πως τους τελευταίους κάλυπτε πασίγνωστος βουλευτής. ''Οι βασανιστές του παλικαριού μιλάνε για πλάκες, καψόνια κι άλλα χαλαρά. Μετατρέψανε ένα ευαίσθητο, τρομαγμένο, ευάλωτο παιδί σε ανθρώπινο τζουκ μποξ (του πετάγανε κέρματα για να τραγουδάει και να το ξεκλειδώσουν από τη ντουλάπα που το φυλακίζανε).

Το βασανίσανε, το διαπομπεύσανε, το ξεφτιλίσανε, το οδηγήσανε στους δρόμους να εκλιπαρεί για μια μπουκιά ψωμί, για ένα εισιτήριο να φύγει όσο πιο μακριά μπορεί, για ένα χέρι βοήθειας που δεν απλώθηκε ποτέ. Στην υπόθεση αυτή εμπλέκεται γνωστός πολιτικός άνδρας. Ένας “πρωτοκλασάτος’ Κρητικός βουλευτής ο οποίος συγκάλυπτε τη συμμορία, μεσολάβησε για να μην διώξουν τα παιδιά από τη Σχολή και κουκούλωνε την τραγωδία.

Τι θα γίνει με αυτόν τον τύπο; Γιατί κανείς δεν τον κατονομάζει; Ποιος τον καλύπτει και γιατί; Προσωπικά - μετά από δημοσιογραφική έρευνα - είμαι 90% βέβαιη για την ταυτότητα του: Το υπόλοιπο 10% δυστυχώς με εμποδίζει να το δημοσιοποιήσω. Θα βγει στη σέντρα ο κύριος αυτός; Και το πιο σημαντικό: Αν – ο μη γένοιτο – έχει συμβεί κάτι στο παλικαράκι – έχει ποινικές ευθύνες ως ηθικός αυτουργός ή όπως αλλιώς το λέτε εσείς οι νομικοί, τέλος πάντων;

«Θολή» παραμένει η εικόνα – ντοκουμέντο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. 

Το... θολό οπτικό υλικό βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών από το περασμένο Σάββατο. Στην εικόνα που είχε απαθανατίσει η κάμερα βενζινάδικου, φαινόταν ένας νέος με φούτερ και κουκούλα να περνά τη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση τα Γιάννενα.
Οι γονείς του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον αναγνώρισαν αρχικά από την κίνηση του σώματος και κυρίως των χεριών του. Φίλοι του φοιτητή και άνθρωποι της Σχολής, υποστήριζαν πως δεν τους θύμιζε σε τίποτα η εικόνα αυτή τον Βαγγέλη.
Επειδή η υπόθεση είναι σοβαρή και η έρευνα διεξάγεται με ιδιαίτερη προσοχή, η Ασφάλεια Ιωαννίνων έστειλε το ντοκουμέντο αυτό στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Τελικά η ανάλυση της εικόνας καρέ – καρέ δεν μπορεί να γίνει λόγω κακής ποιότητας του υλικού.


Τι αποκάλυψε το ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ την περασμένη Παρασκευή

Στη Γαλακτοκομική Σχολή και στην κοντινή παραλίμνια περιοχή της εστίασε την έρευνα της η εκπομπή «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ» και η Αγγελική Νικολούλη, την περασμένη Παρασκευή.
 
Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, η έρευνα της εκπομπής έδειξε ότι ο 20χρονος αγνοούμενος δεν έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων όπως αρχικά είχε λεχθεί. Βγήκε οργισμένος από τη Σχολή, κινήθηκε εκεί γύρω και επέστρεψε.
Το γεγονός επιβεβαίωσε μάρτυρας από τη Γαλακτοκομική Σχολή που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη: Γύρω στις τρεις παρά τέταρτο είδε τον Βαγγέλη στο χώρο της Εστίας και του μίλησε. Η μαρτυρία της για την ώρα διασταυρώθηκε και για τους χώρους όπου είχε κινηθεί πριν τον δει. 
Ο φοιτητής, παρά το γεγονός ότι εκείνη την ώρα είχε επιστρέψει στην Εστία, δεν επέστρεψε στο δωμάτιο του όπως ισχυρίζεται ο συγκάτοικος του. Βρέθηκε πάλι με τη παρέα των «σκληρών» συμπατριωτών του;
 
«Άκουσα φωνές στις τουαλέτες…»

Σημαντική είναι η μαρτυρία ενός άλλου φοιτητή, που είπε ότι γύρω στις δύο παρά τέταρτο που ο Βαγγέλης βγήκε απ’ το δωμάτιο του για να πάει στις εξωτερικές τουαλέτες, άκουσε δυνατές φωνές και στη συνέχεια την πόρτα του δωματίου ν’ ανοίγει και να κλείνει με δύναμη.
Στην τραπεζαρία της Σχολής όπου η δημοσιογράφος συζήτησε με φοιτητές, άτομο απ’ την παρέα των Κρητικών ισχυρίστηκε ότι τον συνάντησε μετά το φαγητό τους στο χώρο των δωματίων. Τι σοβαρό συνέβη ανάμεσα τους που οδήγησε τον Βαγγέλη στη φυγή;
 
Το μπρελόκ του Βαγγέλη

Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε από την εκπομπή η περιγραφή του μπρελόκ των κλειδιών του αγνοούμενου φοιτητή, επικοινώνησε οδηγός υπεραστικού λεωφορείου από τα Γιάννενα, που πριν από μέρες είχε βρει μέσα στο λεωφορείο ένα μπρελόκ με κλειδιά που πίστευε ότι ταίριαζε στην περιγραφή. Αμέσως προθυμοποιήθηκε να το παραδώσει στο Αστυνομικό τμήμα του Κατσικά. Στο μεταξύ έστειλε φωτογραφία του στο «Τούνελ» την οποία είδε η αδελφή του Βαγγέλη,  που δεν αναγνώρισε σ’ αυτήν τα κλειδιά του αδελφού της. 

 
Φίλη του Βαγγέλη, που θυμόταν το μπρελόκ του αγνοούμενου, έστειλε στην εκπομπή τις παρακάτω φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα παρόμοιο με αυτό που κρατούσε ο Βαγγέλης.



 
Η εκπομπή  επικοινώνησε με το συγκάτοικο του Βαγγέλη που είδε τις φωτογραφίες. Υποστηρίζει πως δεν έχουν σχέση με το μπρελόκ που κρατούσε ο αγνοούμενος.
Η είδηση της εξαφάνισης και οι καταγγελίες για βία σε βάρος του από άλλους συμφοιτητές του που ήρθαν στο φως, προκάλεσαν οργή και αντιδράσεις. 
Οι αρμόδιοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, διέταξαν τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης (ΕΔΕ) για τα τεκταινόμενα στη Γαλακτοκομική Σχολή. Η ΕΔΕ πλησιάζει στο τέλος της με συγκεκριμένες μαρτυρίες φοιτητών.


 
 
Έρευνα σε μοναστήρια

Εν τω μεταξύ, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με εγκύκλιό της, ζητά από τις μοναστικές κοινότητες να ενημερώσουν τους αρμόδιους φορείς, στην περίπτωση που ο Βαγγέλης αναζητήσει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι.
 
 

«Είδαμε το νεαρό με το φούτερ κοντά στη λίμνη…»
 
Μια ακόμα σημαντική μαρτυρία, εμφανίζει έναν νεαρό που φορούσε μία μπλούζα με τη λέξη ITALIA , να κινείται το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, στην παραλίμνια περιοχή κοντά στη Σχολή. Όπως είπε στην εκπομπή η μάρτυρας που πηγαίνει καθημερινά με φίλη της για περίπατο εκεί, γύρω στις τρεις και μισή με τέσσερις , διασταυρώθηκε με έναν νέο που είχε τα χαρακτηριστικά του Βαγγέλη. Οι φίλες πήγαιναν προς την περιοχή της Ανατολής, ενώ ο νεαρός κατευθυνόταν προς την περιοχή του Κατσικά. Πίσω από τις δύο κυρίες υπήρχε ένας άλλος περιπατητής που πιθανά να συνάντησε κι εκείνος το νεαρό με το χαρακτηριστικό φούτερ.

Αν όντως ήταν ο Βαγγέλης, πιθανά μετά τη συνάντηση του με τη συμφοιτήτρια του στις σκάλες της Σχολής , να κατευθύνθηκε στην παραλίμνια περιοχή. Όταν έγινε γνωστή η είδηση της εξαφάνισης, οι δύο φίλες ανέφεραν πως είδαν το νεαρό σε αστυνομικούς που περιπολούσαν.


 
«Όποιος χαθεί εδώ γύρω δεν βρίσκεται εύκολα…»

Σύμφωνα με μαρτυρίες, φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής έκαναν συχνά απογευματινές βόλτες στον Ιππικό Όμιλο και στη γύρω περιοχή, καθώς βρίσκονται κοντά στις εγκαταστάσεις της Σχολής. Ο Βαγγέλης είχε θεαθεί αρκετές φορές από εργαζόμενους στον Ιππικό Όμιλο με φίλους του.
Το «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ» βρέθηκε στο σημείο για έρευνα. Οι υπάλληλοι δεν πηγαίνουν καθημερινά στο χώρο και τη μέρα της εξαφάνισης δεν φαίνεται να παρατήρησε κάποιος κάτι.
Η βλάστηση στην περιοχή γύρω από τον Ιππικό Όμιλο που καταλήγει στη λίμνη είναι πυκνή και έχει ερευνηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της εξονυχιστικά από τις Αρχές, χωρίς αποτέλεσμα.

Μάρτυρας που γνωρίζει καλά τον τόπο, υποστήριξε  πως αν κάποιος χαθεί εκεί, δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί. Όπως είπε τριγύρω υπάρχουν πολλές κρυψώνες και πηγάδια, που συνήθως έχουν στην επιφάνεια τους για να ξεχωρίζουν κάποιο βάρος ή τσιμεντένια κάλυψη.

 
Πρωτοφανής κινητοποίηση

Με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα παρακολουθεί το θρίλερ της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση των πολιτών για τον εντοπισμό του, είναι πρωτοφανής και συγκινητική. Καθημερινά οι Αρχές, το «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ», οι ιδιωτικοί ερευνητές Γιώργος Τσούκαλης και Φώντας Βρόσγος και η Γραμμή SOS 1065 στη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, δέχονται πληθώρα πληροφοριών απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, που μέχρι στιγμής βασίζονται σε ομοιότητα.
 
 Δεν ήταν ο Βαγγέλης...

Αναστάτωση επικράτησε αρκετές μέρες μετά την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων. Κάτοικος της περιοχής είδε ένα παλληκάρι που έμοιαζε φυσιογνωμικά στον αγνοούμενο φοιτητή, να περιφέρεται στην περιοχή.
Η είδηση διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και οι κάτοικοι ευαισθητοποιημένοι από το χαμό του φοιτητή, άρχισαν να ψάχνουν μέσα στη νύχτα για να βρουν τον νεαρό που έμοιαζε με τον Βαγγέλη. Τελικά εντοπίστηκε αλλά δεν είχε καμία σχέση με τον αγνοούμενο. Ήταν κι αυτός φοιτητής στα Γιάννενα που συνήθιζε να κάθεται τα απογεύματα μόνος του χωρίς φίλους σε παγκάκι, σε κεντρικό σημείο της Ελεούσας.

Οι Αρχές αξιοποιούν τις σημαντικές μαρτυρίες που έχει η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, από τη Γραμμή SOS 1065

Στην προσπάθεια της αναζήτησης, μετά από εισαγγελική εντολή, συμμετέχει από την πρώτη στιγμή και η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού SILVER ALERT, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί και οι Εθελοντές Αναζήτησης της Οργάνωσης.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ είχε και τα πρώτα τηλεφωνήματα με καταγγελίες για bullying από την παρέα των Κρητικών σε βάρος του Βαγγέλη, από την πρώτη στιγμή που κοινοποιήθηκε το SILVER ALERT.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Οργάνωσης κ. Γεράσιμο Κουρούκλη, οι μαρτυρίες που φτάνουν στη γραμμή SOS 1065 είναι πάρα πολλές, κάτι που δείχνει την ευαισθητοποίηση του κόσμου και γι' αυτό το περιστατικό.
"Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ  ενεργοποίησε το SILVER ALERT για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα, ώστε να κινητοποιηθούν άμεσα όλοι οι πολίτες για τον εντοπισμό του." λέει στο BLUE FORCE ο κ. Κουρούκλης και συνεχίζει: "Οι μαρτυρίες στη γραμμή SOS 1065 είναι πάρα πολλές. Από την πρώτη στιγμή είχαμε καταγγελίες για άσχημη συμπεριφορά και άγρια παρενόχληση σε βάρος του αγνοούμενου φοιτητή από συγκεκριμένη ομάδα Κρητικών συμφοιτητών του. Πολύς κόσμος, την τελευταία εβδομάδα, μας λέει πως είδε κάποιον που μοιάζει με το Βαγγέλη  σε διάφορους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ και των ΗΣΑΠ, στην Αθήνα. Προσπαθούμε με αγωνία και σε συνεργασία με τις Αρχές και τους συγγενείς να διασταυρώσουμε τις μαρτυρίες αυτές, ώστε να ανοίξουμε ένα παράθυρο ελπίδας για τον εντοπισμό του. Ενημερώσαμε και τις Υπηρεσίες Ασφαλείας του ΜΕΤΡΟ να επικεντρώσουν στην πιθανότητα να είναι ο Βαγγέλης ο νεαρός που πολίτες μαρτυρούν πως έχουν δει να περιφέρεται στους σταθμούς.
Ωστόσο, άλλες μαρτυρίες, κυρίως ανώνυμες, οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ενημερώνει τις αρχές για την παραμικρή πληροφορία. Είμαστε σε πλήρη συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και τις Εισαγγελικές Αρχές, που αξιολογούν και αξιοποιούν όλες τις πληροφορίες.
Παρακαλούμε όποιον έχει κάποια πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει, να καλεί στο 1065 όλο το 24ωρο, ή στις Αστυνομικές Αρχές. Αν κάποιος δει το Βαγγέλη ή κάποιον που του μοιάζει, πρέπει να καλέσει ΑΜΕΣΩΣ, και πριν φύγει από το οπτικό του πεδίο. Χάνεται η δύναμη της πληροφορίας όταν μας καλείτε μετά από πολλές ώρες ή ακόμα και μετά από μέρες.
Η ευχή όλων μας, είναι να βρεθεί σώος ο Βαγγέλης, η αγωνία των δικών του ανθρώπων να σταματήσει εδώ και ο 20χρονος να βρεθεί και πάλι κοντά στην οικογένειά του."


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ: ομάδα του BLUE FORCE ,  ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ , protothema.gr , newsbomb , tro-ma-ktiko , epiruspost

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 9 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα

Translate