Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε σώος!

FOUND - TSARNAS (S.A. 05-03-2015)
 Η περιπέτεια του κου Κυριάκου Τσαρνά έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τον αναζητούσαν. 
Ο κος Τσαρνάς, ο οποίος εξαφανίσθηκε στις 03/03/2015, είναι καλά στην υγεία του. 

Συγκεκριμένα, ο 61χρονος χάθηκε το απόγευμα της 03/03/2015, από το Κέντρο Ημέρας στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, όπου είχε μεταβεί από τον ξενώνα στον οποίο φιλοξενείται.

 Καμπάνια
Την 05/03/2015, η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το μεσημέρι της 06//2015, κλήση για την ανεύρεσή του.  Ο κος Κυριάκος εντοπίστηκε περιπλανώμενος στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικό. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε σώος και η αγωνία όλων μας, έληξε!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! newΜόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 6 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα