Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Ελληνισμός δίνει ενωμένος τον δικό του αγώνα και στέλνει το μήνυμα

«Εύχομαι του χρόνου ο λαός μας να ζει κάτω από καλύτερες συνθήκες και μακριά από τον εφιάλτη που τον θίγει βαθύτατα»

«Η παρέλαση έδειξε ότι η επέτειος της 25ης Μαρτίου, είναι βίωμα και το μεγάλο μήνυμα της Εθνεγερσίας είναι ο ηρωικός στοχασμός της ελευθερίας»

Μήνυμα με βαθιά Εθνική και πολιτική σημασία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 

«Ο Ελληνισμός δίνει ενωμένος τον δικό του αγώνα και στέλνει το μήνυμα, για τις βασικές αξίες, του ανθρωπισμού, της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης.
Όπως είπε, πάνω σε αυτές τις αρχές «πρέπει να οικοδομήσουμε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα».
«Εύχομαι του χρόνου ο λαός μας να ζει κάτω από καλύτερες συνθήκες και μακριά από τον εφιάλτη που τον θίγει βαθύτατα», πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος.
Τέλος, ανέφερε ότι «η παρέλαση έδειξε ότι η επέτειος της 25ης Μαρτίου δεν είναι απλά μία επέτειος, είναι βίωμα και το μεγάλο μήνυμα της Εθνεγερσίας είναι ο ηρωικός στοχασμός της ελευθερίας»



Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 11 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα