Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Διαφωνεί ο Βενιζέλος με την ανοιχτή Παρέλαση!

Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν καταργεί τις Παρελάσεις, όπως είχε υποσχεθεί!

Ψεκασμένοι, συνωμοσιολόγοι και ακροδεξιοί εθνικιστές οι ΑΝΕΛ, για το ΠΑΣΟΚ.

Με μια ειρωνική ανακοίνωση αντέδρασε το ΠΑΣΟΚ στις προθέσεις της κυβέρνησης για την αλλαγή κλίματος στη φετινή Παρέλαση.


Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τους Έλληνες να κατέβουν στο Σύνταγμα εν είδει διαδήλωσης. Σε κλειστή σύσκεψη που είχε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου αποφάσισαν και happenings.
Αμέσως μετά τη στρατιωτική παρέλαση θα παραμείνουν στο Σύνταγμα οι τρεις μπάντες του Στρατού, οι οποίες θα παίξουν δημοτικά τραγούδια για να χορέψουν οι πολίτες.
Ταυτόχρονα, στην πλατεία Συντάγματος θα βρίσκονται σωματεία χορού από όλη την Ελλάδα (Βρακοφόροι, Θρακιώτες, Πελοποννήσιοι και Ικαριώτες) που θα χορεύουν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.
Νωρίτερα, θα μοιραστούν σημαιάκια στον κόσμο, ο οποίος θα αναμειχθεί με τους επισήμους και τον Στρατό, αφού δεν θα υπάρχουν κάγκελα.
Μάλιστα, για πρώτη φορά θα αλλάξει θέση και η εξέδρα των επισήμων, ώστε οι τελευταίοι να μην έχουν την πλάτη τους στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, δεν θα είναι υπερυψωμένη, ενώ δεν θα υπάρχουν φέτος τα γνωστά κάγκελα που "προστάτευαν" τα τελευταία χρόνια τους επισήμους από το λαουτζίκο.

Το ΠΑΣΟΚ, με την ανακοίνωσή του, εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τη μη κατάργηση των Παρελάσεων, ενώ χαρακτηρίζει "υπερπαραγωγή" τη φετινή Παρέλαση.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλαν κατάργηση στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων (κκ. Τσίπρας, Σκουρλέτης, Χουντής,Κουράκης, κα Φωτίου).
Αντ’ αυτού έχουμε υπερπαραγωγή του κ.  Καμμένου για την παρέλαση της 25ης  Μαρτίου στο Σύνταγμα με άρματα μάχης, αεροπλάνα και δημοτικά τραγούδια. Οι ψεκασμένοι, οι συνωμοσιολόγοι, οι ακροδεξιοί εθνικιστές για μια ακόμη φορά μεγαλουργούν σε συνεργασία με τη κα. Δούρου.
Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους.
Μια ακόμη απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί πλήρως στους ΑΝΕΛ."

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 14 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα