Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

KYUNG HEE ATHENS: 6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ SOFIA OPEN 2015!



Με τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι αθλητές του KYUNG HEE ATHENS από τη Σόφια, όπου αγωνίστηκαν στο διεθνές τουρνουά SOFIA OPEN 2015, που διεξήχθη στις 21 - 22 Μαρτίου στη Σόφια, με τη συμμετοχή 1000 αθλητών-τριων απο 20 χώρες. 

Καμπάνια



Το ασημένιο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία τους κατέκτησαν οι:  

Γιώργος Σακελλαρίου (Cadets -41) 
Φίλιππος Ονησιφόρου (Children II -44)
Αθανασία Ροκκά (Children II -27)
Αθηνά Βογιατζή (Children II -52) 

Το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στην κατηγορία τους κατέκτησαν οι:  

Φώτης Φουστέρης (Seniors -63)
Χρήστος Σακελλαρίου (Children II -36)

Πολύ καλά αγωνίστηκαν οι Σωτήρης Μπούτιος (Seniors -58), Φοίβος Παπανδρέου (Cadets -41) και Χριστίνα Ροκκά (Cadets -41), παρά το ότι δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο. 

Η απόδοση όλων των αθλητών, σύμφωνα με τον Δάσκαλο Στέφανο Μπούτιο, δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον, με πρώτο στόχο την καλή παρουσία στο Διασυλλογικό της Χαλκίδας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 6 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα