Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις σε ΙΚΑ, Δημόσιο, ΝΑΤ, ΟΓΑ και ΟΑΕΕ


Ανησυχία από την μη καταβολή συντάξεων του ΙΚΑ - Σήμερα θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των συνταξιούχωνΑνησυχία προκλήθηκε στους συνταξιούχους του ΙΚΑ το βράδυ της Τρίτης, καθώς δεν είχε πιστωθεί στους λογαριασμούς η σύνταξη του Μαΐου, ενώ δημιουργήθηκαν και ουρές από όσους έψαχναν με αγωνία να δουν τι είχε συμβεί.

Ήδη πάντως, μετά τις 8 το βράδυ, φαίνεται πως ομαλοποιήθηκε η κατάσταση, καθώς ήδη είχαν αρχίσει να πιστώνονται τα ποσά σε κάποιους δικαιούχους.
Το Ίδρυμα με ανακοίνωσή του άλλωστε διαβεβαιώνει ότι η καταβολή των συντάξεων θα γίνει κανονικά την Τετάρτη 29 Απριλίου σε όλους τους δικαιούχους του δημοσίου και του ΙΚΑ.


Δεκάδες συνταξιούχοι του ΙΚΑ βρίσκονται από τις 06.00 το πρωί έξω από υποκαταστήματα τραπεζών σε διάφορες περιοχές της Αττικής προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψη της σύνταξής τους.

Την Τετάρτη, 29 Απριλίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΙΚΑ και του Δημόσιου, ενώ την Πέμπτη του ΝΑΤ, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία και παρά τις ανησυχίες για την καταβολή τους.

Στις 4 Μάιου θα πιστωθούν στους λογαριασμούς οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ.


Το καλοκαίρι είναι κοντά και η παραλία σας περιμένει!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 8 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα