Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζουν τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ!

 _JOS9541Για μια ακόμη χρονιά, η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, στη συνεχή προσπάθεια να στέκεται δίπλα στους ηλικιωμένους και να υποστηρίζει την αξιοπρεπή και ασφαλή τους διαβίωση, δέχθηκε με ευχαρίστηση τη στήριξη των ΕΛ.ΠΕ.
Καμπάνια
Σε μια πράξη κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες προχώρησαν, για μια ακόμη φορά, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και των θυγατρικών ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.

_JOS9622Η απόφασή τους να μην πραγματοποιήσουν και φέτος εταιρικές γιορτές και να μην αποστείλουν επιχειρηματικά δώρα σε συνεργάτες, ώστε τα χρήματα αυτά να διατεθούν σε φορείς που υποστηρίζουν ευπαθείς ομάδες, για την ενίσχυση του έργου τους, είναι μια απόφαση ευαισθησίας και κοινωνικής προσφοράς.
_JOS9539Σε μια σεμνή τελετή, όπως άρμοζε στην περίσταση, ο Πρόεδρος της ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ κ. Γεράσιμος Κουρούκλης παρέλαβε από το Δ.Σ. του Ομίλου και το Σωματείο Εργαζομένων την οικονομική ενίσχυση, μαζί με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων φορέων.
Ο Πρόεδρος του ομίλου κ. Γιάννης Παπαθανασίου, στη σύντομη ομιλία του, αφού συνεχάρη τους εκπροσώπους των Κοινοφελών Οργανώσεων για τη δύναμη ψυχής και το εξαίρετο έργο που προσφέρουν, υποσχέθηκε πως ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια θα συνεχίσει να παρακολουθεί, να θαυμάζει και ενισχύει τις προσπάθειές τους.
Η ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Όμιλο ΕΛΠΕ και κυρίως τους εργαζόμενους, για την αναγνώριση του έργου της υπέρ των ηλικιωμένων και την ουσιαστική συνεισφορά τους στη συνέχιση των Δράσεων και προγραμμάτων μας για την υποστήριξη της ευαίσθητης αυτής ομάδας.
Η ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, έχει μόνο εμφανείς πόρους και στηρίζεται αποκλειστικά στις προσφορές χορηγών και πολιτών και στην εθελοντική βοήθεια των ενεργών μελών της κοινωνίας μας.

Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! new

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ